ΤΕΝΙΣ

Επίσημα εκτός Λονδίνου ο Ναδάλ

Επίσημα εκτός Λονδίνου ο Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του από τα εναπομείναντα τουρνουά της ATP. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του στον τελικό του Davis Cup.

Το 2013 θα επιστρέψει στα τουρνουά της ATP o Ράφα Ναδάλ! Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόσυρση της συμμετοχής του στο Μasters του Παρισιού και στους τελικούς του Λονδίνου.

Ο Ισπανός αριστερόχειρας παραμένει εκτός δράσης από τον περασμένο Ιούνιο εξαιτίας του τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο.

Παραμένει ανοιχτή η συμμετοχή του στον τελικό του Davis Cup, ωστόσο ο Ναδάλ άφησε να εννοηθεί πως δεν θα ήθελε να πάρει τη θέση του Νταβίδ Φερέρ, του Νικολάς Αλμάγρο και του Φερνάντο Βερδάσκο οι οποίοι έφτασαν την ομάδα ξανά μέχρι τον τελικό.

Έτσι ο Ναδάλ αναμένεται να κάνει την επανεμφάνιση του στα κορτ σε τουρνουά επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι στις 28 Δεκεμβρίου μαζί με τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Άντι Μάρεϊ. Ο μεγάλος στόχος είναι το Αυστραλιανό Όπεν τον Ιανουάριο του 2013.

Η αποχώρηση του Ναδάλ από τους τελικούς του Λονδίνου εξασφαλίζει την αυτόματη πρόκριση του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο στο τουρνουά των οκτώ κορυφαίων παικτών της παγκόσμιας κατάταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ