ΤΕΝΙΣ

Ένας είναι ο "Βασιλιάς" Φέντερερ!

Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Germany's Jan-Lennard Struff during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 18, 2018. (AP Photo/Dita Alangkara)
Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Germany's Jan-Lennard Struff during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 18, 2018. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Ο Ρισάρντ Γκασκέ δεν μπορούσε να προβάλει αντίσταση απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος επικράτησε με 3-0 σετ και προκρίθηκε στους "16" του Australian Open.

Ο Ρότζερ Φέντερερ πήγε στο Australian Open με ξεκάθαρο στόχο να κατακτήσει το τρόπαιο. Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε 3-0 σετ του Ρισάρντ Γκασκέ και πέρασε στους "16" του τουρνουά. Αυτή ήταν η 90ή νίκη για τον κάτοχο 19 Grand Slam τίτλων στο Melbourne Park.

Ο 36χρονος επικράτησε του αντιπάλου του με 6-2, 7-5, 6-4 και πήρε το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο του Grand Slam. Ο περσινός νικητής, Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη, μπήκε αποφασισμένος στο court για να καθαρίσει το ματς και τα κατάφερε με τρόπο εμφατικό.

Αυτή ήταν η 17η νίκη του Φέντερερ απέναντι στον Γκασκέ σε 19 αναμετρήσεις. Επόμενος αντίπαλός του είναι ο Ούγγρος, Μάρτον Φούκσοβιτς, ο οποίος έγινε ο πρώτος "Μαγυάρος" που πέρασε στον τέταρτο γύρο ενός Grand Slam έπειτα από 34 χρόνια μετά το 3-0 (6-3, 6-2, 6-2) απέναντι στον Νίκολας Κίκερ.

AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ