ΤΕΝΙΣ

Ένα κοριτσάκι νίκησε τον Ναδάλ!

Ένα κοριτσάκι νίκησε τον Ναδάλ!

Φιλική νίκη του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο επί του Ράφα Ναδάλ στη Νέα Υόρκη. Ένα εννιάχρονο κορίτσι έκλεψε την παράσταση από τους δύο σταρ του τένις και τον Μπεν Στίλερ στο "Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν" (video)

Θέλοντας και μη ο Ράφα Ναδάλ αναγκάστηκε να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να λάβει μέρος σε αγώνα επίδειξης με τον Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο στο ετήσιο "BNP Paribas Showdown" στο "Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν". Φημολογείται πως εισέπρεξε και 1.500.000 δολάρια για λίγες ώρες δουλειάς.

Στο τέλος της βραδιάς ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα συνέχιζε να μοιράζει χαμόγελα. Ήταν φανερό πως περνούσε όμορφα, ίσως και να μην τον ενοχλούσε το γόνατο του στην πρώτη εμφάνιση του σε σκληρή επιφάνεια.

Ο Ναδάλ ναι μεν έχασε από τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο με 7-6 (7-4), 6-4, αλλά αυτή ήταν απλώς μια φιλική ήττα. Οι δύο σταρ του τένις επισκιάστηκαν από μια εννιάχρονη θεατή.

Καθόλου τυχαία ο Ναδάλ πλησίασε στην πρώτη σειρά των θεατών και ζήτησε από τον επιτυχημένο κωμικό Μπεν Στίλερ (σ.σ. κρατούσε ήδη ρακέτα) να παίξει μαζί του σε έναν αγώνα διπλού. Ο Ντελ Πότρο δεν αναγνώρισε κανένα διάσημο και επέλεξε ένα κοριτσάκι.

Ένα κοριτσάκι νίκησε τον Ναδάλ!

Τελικά η εννιάχρονη Ρεμπέκα Σουάρες από το Χάντινγκτον της Νέας Υόρκης έβαλε τα γυαλιά τόσο στους σταρ της βραδιάς, όσο και στον Στίλερ. Ναι μεν ο Στίλερ πήρε τον πρώτο πόντο, αλλά το υπόλοιπο ματς ήταν της Σουάρες. Ένα αστέρι γεννήθηκε!

Ένα κοριτσάκι νίκησε τον Ναδάλ!

Νωρίτερα η Σερένα Γουίλιαμς είχε νικήσει τη Βικτόρια Αζαρένκα με τον "φίλο" της Λευκορωσίδας, τον ράπερ RedFoo να αρπάζει και πάλι την ευκαιρία να χτυπήσει ορισμένες μπάλες στο κορτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ