ΤΕΝΙΣ

Έγινε πατέρας ο Παγδατής!

Έγινε πατέρας ο Παγδατής!

Η μικρή Ζαχάρα ήρθε στον κόσμο για να συμπληρώσει την ευτυχία του Μάρκου Παγδατή και της πρώην Κροάτισσας τενίστριας, Καρολίνα Σπρεμ.

Η μητέρα της, Καρολίνα Σπρεμ φημιζόταν για τα δυνατά σερβίς της, ώστε να τελειώνει γρήγορα και αποτελεσματικά τον πόντο. Σαν τη μαμά της και η κόρη βιάστηκε να έρθει στον κόσμο.

Η σύζυγος του Μάρκου Παγδατή έκανε τον Κύπριο τενίστα τον πιο ευτυχισμένο τραυματία στον κόσμο, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που της έδωσαν το όνομα Ζαχάρα.

Η μικρή Ζαχάρα, βάρους 2.960 κιλών και ύψους 57 εκατοστών, ήρθε στον κόσμο δύο εβδομάδες νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία που είχαν δώσει οι γιατροί στο νιόπαντρο ζεύγος.

Ο Παγδατής βρισκόταν στη Στοκχόλμη όπου το Σάββατο (20/10) συμμετείχε στον ημιτελικό του τουρνουά και δεν πρόλαβε τη γέννηση της κόρης του στο Ζάγκρεμπ.

Η διάρκεια του τοκετού ξεπέρασε τις δεκαπέντε ώρες. Ο ευτυχής πατέρας ματαίωσε τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Βασιλείας, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στις γυναίκες της ζωής του. Θα αγωνιστεί για τελευταία φορά μέσα στο 2012 στο Μasters του Παρισιού στις 29 Οκτωβρίου.

Το ειδύλλιο ανάμεσα στον 27χρονο πρώην φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν και τη συνομήλικη του τενίστρια δημοσιοποιήθηκε την άνοιξη του 2010. Τον περασμένο Ιούλιο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε τελετή που φιλοξενήθηκε στο κάστρο Τρακοσκάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ