ΤΕΝΙΣ

Διπλός φιναλίστ ο Ναδάλ στη Χιλή

Διπλός φιναλίστ ο Ναδάλ στη Χιλή

Ο Ράφα Ναδάλ προκρίθηκε στους τελικούς του απλού και του διπλού στο χωμάτινο τουρνουά στο θέρετρο "Βίνια ντελ Μαρ".

Φυσικά ο Ράφα Ναδάλ θα πρωταγωνιστούσε στο πρώτο του τουρνουά μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Ο πρώην Νο1 τενίστας στον κόσμο έχει την ευκαιρία απόψε (23.00) να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο του μετά το Ρολάν Γκαρός τον περασμένο Μάιο.

Ο Ναδάλ προκρίθηκε στον τελικό του χωμάτινου τουρνουά στο θέρετρο "Βίνια ντελ Μαρ" στη Χιλή, επικρατώντας με 6-2, 6-2 του Γάλλου Νο26 στον κόσμο, Ζερεμί Σαρντί.

Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Οράσιο Σεμπάγιος, Νο73 στον κόσμο. Ό,τι κι αν γίνει στον τελικό ο Ναδάλ θα έχει την ευκαιρία να "δαγκώσει" ακόμα ένα τρόπαιο, μιας και θα παίξει και στο διπλό με παρτενέρ τον Χουάν Μονάκο.

" Η εξέλιξη είναι θετική. Έχω δώσει καλούς αγώνες, είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευγνώμων σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη του. Όσο για τον τελικό κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και βρισκόμαστε στον τελικό. Πρόθεση μου είναι να παίξω όσο καλύτερα μπορώ για να νικήσω σε αυτό το τουρνουά για πρώτη φορά", σχολίασε ο Ναδάλ.

Έξι μήνες μετά από τον αποκλεισμό του στο Γουίμπλεντον και την επέμβαση στο γόνατο, ο Ναδάλ πρωταγωνιστεί ξανά. Ο νικητής του τουρνουά κερδίζει 250 βαθμούς και 410,000 δολάρια σε χρηματικά έπαθλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ