ΤΕΝΙΣ

Δεν το σήκωσε η Δανιηλίδου στην Αυστρία

Δεν το σήκωσε η Δανιηλίδου στην Αυστρία

Η Λένα Δανιηλίδου δεν κατάφερε να προσθέσει στη συγκομιδή της τον τέταρτο τίτλο στην καριέρα της στο διπλό στη WTA.

Η 24ωρη αποχή από την αγωνιστική δράση δεν ευνόησε τη Λένα Δανιηλίδου και την παρτενέρ της, Κριστίνα Μπαρόις στον τελικό του τουρνουά στο αυστριακό θέρετρο Μπαντ Γκαστέιν.

Οι αντίπαλες τους, η Αυστριακή Σάντρα Κλέμεντσιτς και η Σλοβένα Άντρεγια Κλέπατς έδωσαν τον ημιτελικό τους το Σάββατο και όχι την Παρασκευή.

Στο σημερινό τελικό η Δανιηλίδου και η Μπαρόις γνώρισαν την ήττα με 6-1, 6-4 από το αντίπαλο δίδυμο. Η Δανιηλίδου επέστρεψε σε τελικό διπλού τουρνουα της WTA μετά από δύο χρόνια.

Έχει κερδίσει τρεις τίτλους σε οκτώ συμμετοχές σε τελικούς τουρνουά της WTA στο διπλό. Το τουρνουά διεξάγεται σε χωμάτινη επιφάνεια με την Ελληνίδα σιγά σιγά να επικεντρώνεται στην προετοιμασία της στα γήπεδα με σκληρή επιφάνεια ενόψει της συμμετοχής της στο αμερικανικό όπεν.

Πάντως ακόμα κι αν έχασαν τον τίτλο η Δανιηλίδου και η Μπαρόις λογικά δεν θα στεναχωρήθηκαν πολύ. Αντίθετα θα χάρηκαν για την Κλέμεντσιτς που κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο σε επίπεδο WTA.

Πριν από λίγα χρόνια η Σάντρα και η αδερφή της Ντανιέλα διαγνώστηκαν με καρκίνο. Αναγκάστηκαν να σταματήσουν το τένις, η Ντανιέλα έφυγε από τη ζωή και η Σάντρα συνεχίζει και για τις δύο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ