ΤΕΝΙΣ

Δανιηλίδου: "Απόλαυσα την εβδομάδα στη Μαλαισία"

Δανιηλίδου: "Απόλαυσα την εβδομάδα στη Μαλαισία"

Η Λένα Δανιηλίδου βρίσκεται καθ'οδόν για τις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο έκανε τον απολογισμό της σχετικά με τη συμμετοχή της στο τουρνουά "BMW Malaysian Open".

Δύο αγώνες μέσα σε μια ημέρα και συνεχιζόμενες διακοπές λόγω βροχής. Αυτό το σκηνικό συνάντησε η Λένα Δανιηλίδου το Σάββατο (3/3) στην Κουάλα Λουμπούρ.

Η 29χρονη τενίστρια πήρε τη νίκη στον προημιτελικό με αντίπαλο την Άννα Ρογκόφσκα, ωστόσο στον ημιτελικό λύγισε με αντίπαλο την Χσιέχ-Σου Φέι από την Ταϊβάν/

" Δύσκολη μέρα σήμερα, τι μπορώ να πω περισσότερο;", έγραψε η Δανιηλίδου στο blog της. " Στο τέλος το σώμα μου δεν άντεχε άλλο εξαιτίας του καιρού. Δεν αποτελεί δικαιολογία και δεν είναι ο μοναδικός λόγος που έχασα, αλλά έπαιξε μεγάλο ρόλο και είναι σκληρό να χάνεις στα ημιτελικά με αυτό τον τρόπο".

" Έπρεπε να ολοκληρώσω τον προημιτελικό. Έχασα το δεύτερο σετ, αλλά πήρα το τρίτο. Είχα λίγες ώρες στη διάθεση μου για να ξεκουραστώ και να προετοιμαστώ για τα ημιτελικά. Όταν ξεκίνησε ο αγώνας, άρχισε και το δράμα. Σταματησαμε να παίζουμε μετά το warm up γιατί ξεκίνησε να βρέχει. Περιμέναμε 45 λεπτά για να επιστρέψουμε στο γήπεδο και αυτό έγινε τέσσερις φορές!".

Η Δανιηλίδου συνέχισε, λέγοντας πως " ήδη από το δεύτερο σετ ένιωθα περίεργα και είχα πόνους στα πόδια. Η αντίπαλος μου έπαιξε έξυπνα, αναγκάζοντας με να βρίσκομαι σε διαρκή κίνηση. Δεν μπορούσα να εγκαταλείψω τον αγώνα. Κάλεσα τον φυσιοθεραπευτή όταν έχανα με 3-1 στο τρίτο σετ, γνώριζα ήδη πως δεν μπορούσα να κερδίσω έτσι. Έχασα με 6-1 και με έπιασαν και πόνοι στη μέση. Οι θεατές ήταν εκπληκτικοί. Ραντεβού του χρόνου, απόλαυσα την εβδομάδα μου εδώ στην Κουάλα Λουμπούρ".

Τις επόμενες μέρες η Δανιηλίδου θα συμμετάσχει στα προκριματικά του "BNP Paribas Open" στο Ίντιαν Γουέλς της Καλιφόρνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ