ΤΕΝΙΣ

Αρνήθηκε να παίξει η Ζβοναρέβα

Αρνήθηκε να παίξει η Ζβοναρέβα

Η εκνευριστική συμπεριφορά της Βέρα Ζβοναρέβα στην Ταϊλάνδη δεν λύγισε τη Ντανιέλα Χαντούκοβα με τη Σλοβάκα να περνάει στον τελικό.

Όλα της έφταιγαν της Βέρα Ζβοναρέβα στην Ταϊλάνδη! Η Ρωσίδα Νο3 στον κόσμο θύμισε τον παλιό... μπερδεμένο εαυτό της στον ημιτελικό του τουρνουά στο θέρετρο Πατάγια με αντίπαλο τη Ντανιέλα Χαντούκοβα.

Η Σλοβάκα νίκησε 7-6, 6-4 τη δύο φορές νικήτρια στο συγκεκριμένο τουρνουά. Ακόμα και η νικήτρια έδειξε κατανόηση στη συμπεριφορά της αντιπάλου τους που σπατάλησε αρκετή ώρα να παραμιλάει στον εαυτό της και να διαπληκτίζεται με τη διαιτητή.

Η Ζβοναρέβα πήρε... φωτιά όταν δέχθηκε break από τη Χαντουκόβα (για το 4-3) στο δεύτερο σετ. Αφού έσπασε τη ρακέτα της με μεγάλη προσπάθεια, συνέχισε να λέει τα δικα της. Τιμωρήθηκε από τη διαιτητή και η Χαντούκοβα σέρβιρε για τον αγώνα.

Η Ρωσίδα αρνήθηκε να συνεχίσει το παιχνίδι, ζήτησε να κατέβει ο παρατηρητής στο κορτ, καθώς δεν πίστευε ότι η διαιτητής διάβασε τα χείλη της και κατάλαβε ότι έλεγε "γαλλικά"

" Δεν συμφώνησα. Μιλούσα στον εαυτό μου. Δεν νομίζω ότι μπορεί να το καταλάβει αυτό. Δεν ήταν καλή μέρα για μένα. Είχα πολλά στο μυαλό μου αυτή την εβδομάδα. Βρισκόμουν και υπό πίεση, καθώς ήμουν η κάτοχος του τίτλου", δικαιολογήθηκε η Ζβοναρέβα.

Το ξέσπασμα της Ζβοναρέβα θύμισε εκείνο της Μαρτίνα Χίνγκις στον τελικό του Ρολάν Γκαρός το 1999, όταν η Ελβετίδα διέσχισε το κορτ και πήγε στην πλευρά της Στέφι Γκραφ για να δείξει στο διαιτητή ότι η μπάλα ήταν άουτ.

Όπως και να έχει στον τελικό η Χαντούκοβα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η Ιταλίδα Σάρα Εράνι νίκησε τη συμπατριώτισσα της, Ρομπέρτα Βίντσι με 6-1, 6-4 για να βρεθεί σε τελικό του τουρνουά για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ