ΤΕΝΙΣ

Ανεβαίνει στο Νο35 ο Τσιτσιπάς

Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Spain's Rafael Nadal during the Barcelona Open Tennis Tournament final in Barcelona, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Spain's Rafael Nadal during the Barcelona Open Tennis Tournament final in Barcelona, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ρισάρντ Γκασκέ στα προημιτελικά του Libema Open, αλλά ανεβαίνει στο Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης από τη Δευτέρα (18/6).

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ρισάρντ Γκασκέ στα προημιτελικά του Libema Open, χάνοντας 2-0 σετ στο τάι μπρέικ. Πάντως, θα βρίσκεται στο Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης ο Έλληνας τενίστας από τη Δευτέρα (18/6).

Ήταν ένας κλειστός προημιτελικός, αλλά ο Γάλλος επικράτησε του Τσιτσιπά με 7-6 (2), 7-6 (4), για να προκριθεί στα ημιτελικά του Libema Open, στο Ροσμάλεν της Ολλανδίας. O Στέφανος, ο οποίος αγωνίστηκε για πέμπτη φορά σε προημιτελικό στη φετινή χρονιά, θα αποχαιρετήσει την Ολλανδία με ένα κέρδος δυο θέσεων.

Επόμενος σταθμός για τον Έλληνα τενίστα, είναι η Γερμανία και το Halle, καθώς σκοπεύει να αγωνιστεί στο Gerry Weber Open την ερχόμενη εβδομάδα.

AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ