ΣΤΙΒΟΣ

Τρίτος ο Φιλιππίδης στο Όσλο

Τρίτος ο Φιλιππίδης στο Όσλο
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φιλιππίδης έμεινε στα 5,60μ. στο επί κοντώ στο Diamond League του Όσλο. Νικητής στον αγώνα ο παγκόσμιος ρέκορντμαν Ρενό Λαβιλενί.

Την τρίτη θέση στο Diamond League του Όσλο που του επέτρεψε να παραμείνει δεύτερος στην κούρσα για το διαμάντι, κατέλαβε ο Κώστας Φιλιππίδης.

Ο κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στο επί κοντώ ξεπέρασε τα 5,60μ. δίχως να καταφέρει να βελτιώσει τη φετινή επίδοση του στον ανοιχτό (5,62μ.)

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στον κλειστό στίβο ξεκίνησε τις προσπάθειες του από τα 5,32μ. και στη συνέχεια πέρασε τα 5,47μ. Σε αυτό το ύψος απέτυχε τρεις φορές ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Μόσχας, Ραφαέλ Χολζντέπε που δεν έχει ξεκινήσει καλά φέτος.

Ο Φιλιππίδης βρήκε το ρυθμό του στα 5,60μ. για να χάσει τα 5,70μ. στις τρεις προσπάθειες που έκανε. Το συγκεκριμένο ύψος πέρασε ο Γερμανός Μάλτε Μορ, βελτιώνοντας το φετινό ρεκόρ του.

Μετά τη Σαγκάη και το Γιουτζίν νικητής αναδείχθηκε στο Όσλο ο Ρενό Λαβιλενί. Ο Γάλλος χρυσός Ολυμπιονίκης έκανε 5,77μ. χάνοντας τρεις φορές το ύψος στα 5,83μ. σε μια δύσκολη βραδιά για το επί κοντώ στη νορβηγική πρωτεύουσα. Είναι ο αθλητής με τις περισσότερες νίκες σε ένα αγώνισμα στο Diamond League, είκοσι στον αριθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ