ΣΤΙΒΟΣ

Θετικά νέα για Φιλιππίδη

Θετικά νέα για Φιλιππίδη
INTIME SPORTS

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Κώστας Φιλιππίδης ο οποίος θα αναγκαστεί να απουσιάσει μόνο λίγες ημέρες από τις προπονήσεις και δεν θα επηρεαστεί το αγωνιστικό του πρόγραμμα.

Το Σάββατο ο Κώστας Φιλιππίδης τραυματίστηκε στο μίτινγκ του Σεργκέι Μπούμπκα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με ενόχληση στον τετρακέφαλο. Ο Έλληνας πρωταθλητής γύρισε στη χώρα μας και υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο υπέρηχος στον οπoίο υποβλήθηκε σήμερα ο Κώστας Φιλιππίδης ήταν “καθαρός”, ωστόσο η διάγνωση του γιατρού της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα δεν ήταν το ίδιο θετική.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ έχει σύσπαση στον προσαγωγό, η οποία όμως δεν είναι ικανή να του χαλάσει τα αγωνιστικά σχέδια.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή, ενώ θα αναγκαστεί να ρίξει τους ρυθμούς της προπόνησης για λίγες ημέρες. "Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, όμως, θα το αντιμετωπίσουμε και θα είναι σε θέση να συνεχίσει κανονικά την σεζόν", είπε ο γιατρός της ομοσπονδίας Διονυσης Χίσσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ