ΣΤΙΒΟΣ

Στον τελικό τα κορίτσια του επί κοντώ

Στον τελικό τα κορίτσια του επί κοντώ
INTIME SPORTS

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον τελικό του επί κοντώ (8/3) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πράγα.

Διπλή συμμετοχή της Ελλάδας στον τελικό του επί κοντώ των γυναικών. Η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Κατερίνα Στεφανίδη επιβεβαίωσαν πως βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον τελικό της Κυριακής (8/3) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πράγα. Οι δύο αθλήτριες που διεκδικούν το πρώτο τους μετάλλιο στον κλειστό ξεπέρασαν το όριο των 4,60μ. με την πρώτη προσπάθεια.

Οι δύο Ελληνίδες ήταν οι πρώτες που έπιασαν το όριο που είχαν ορίσει οι διοργανωτές. Η Στεφανίδη είχε έγκυρες προσπάθειες στα 4,30μ, στα 4,45μ, στα 4,55 και στα 4,60μ. Η Κυριακοπούλου ξεκίνησε ψηλότερα, στα 4,45μ, είχε μια αποτυχημένη προσπάθεια στα 4,55μ, ύψος που πέρασε με τη δεύτερη και βέβαια πρώτη από όλες πέρασε τα 4,60μ.

Η Κυριακοπούλου έχει 4,80μ. φέτος και η Στεφανίδη 4,77μ. Ο συναγωνισμός τους στον τελικό μπορεί να τις οδηγήσει ψηλά. Παρούσα θα είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ανοιχτό στίβο, Ρωσίδα Ανζέλικα Σιντόροβα.

Οι φιναλίστ του τελικού:

1.Κατερίνα Στεφανίδη

2.Ανζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία)

3.Νικόλ Κυριακοπούλου

4.Ανζελίνα Ζουκ-Κρασνόβα (Ρωσία)

5.Μαριόν Φιάκ (Γαλλία)

6.Καταρίνα Μπάουερ (Γερμανία)

7.Αντζέλινκα Μπένγκτσον (Σουηδία)

8.Λίζα Ρίζι (Γερμανία)

*Οι επτά πρώτες έπιασαν το όριο των 4,60μ. Η Ρίζι έκανε 4,55μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ