ΣΤΙΒΟΣ

Στην κούρσα για το διαμάντι ο Φιλιππίδης

Στην κούρσα για το διαμάντι ο Φιλιππίδης

Ο Κώστας Φιλιππίδης κατέλαβε την πέμπτη θέση με 5,53μ. στον αγώνα του επί κοντώ στο Diamond League του Γιουτζίν. Είναι δεύτερος στη βαθμολογία για το διαμάντι που κερδίζει ο νικητής (video).

Με άλμα στα 5,53μ. ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κώστας Φιλιππίδης κατέλαβε την πέμπτη θέση στο επί κοντώ στο Diamond League του Γιουτζίν.

Ο κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Diamond League πίσω από τον παγκόσμιο ρέκορντμαν Ρενό Λαβιλενί.

Ο Φιλιππίδης ξεκίνησε τις προσπάθειες του από τα 5,43μ. για να περάσει με τη δεύτερη τα 5,53μ. Ολοκλήρωσε τον αγώνα του με τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5,63μ.

Νικητής στο "Hayward Field" ήταν ο Λαβιλενί με 5,80μ. Μετά τη νίκη του στη Σαγκάη ο Γάλλος πήρε τη δεύτερη πρωτιά στο Γιουτζίν και θα υπερασπιστεί το προβάδισμα του για το διαμάντι στα ευρωπαϊκά Diamond League.

Δεύτερος ήταν ο Βραζιλιάνος Αουγούστο Ντούτρα με 5,53μ. και τρίτος ο Τσέχος Γιαν Κουντλίκα επίσης με 5,63μ. Ο Γερμανός Ραφαέλ Χολζντέπε που είδαμε στο Athens Street Pole Vault κατετάγη τέταρτος με 5,53μ.

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές του Γιουτζίν ανάμεσα τους και την επιστροφή του Ντέιβιντ Ρουντίσα στην ενεργό δράση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ