ΣΤΙΒΟΣ

Παπαχρήστου: "Μου έσωσαν τη ζωή"

Παπαχρήστου: "Μου έσωσαν τη ζωή"

Η Βούλα Παπαχρήστου μίλησε για το -παραλίγο μοιραίο- ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και το πως κατάφεραν οι προπονητές κι ένας συναθλητής της να την κρατήσουν στη ζωή.

Η πρωταθλήτρια του τριπλούν κατά τη διάρκεια της προπόνησης συγκρούστηκε (σ.σ έτρεχε σέρνοντας βάρη και ως αποτέλεσμα είχε το κεφάλι της χαμηλά χωρίς να βλέπει μπροστά) με τον αθλητή Δημήτρη Χήνα και έπεσε στο έδαφος.

Της είχε γυρίσει η γλώσσα και χρειάστηκε η άμεση επέμβαση των προπονητών Γιώργου Πομάσκι, Θέμη Μαρσέλου και του αθλητή Μάκη Στεργιούλη για να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Η ίδια μίλησε για αυτή την περιπέτεια στην εφημερίδα "Espresso" λέγοντας: "Χτύπησα με δύναμη στο στήθος του Δημήτρη και έπεσα λιπόθυμη στο έδαφος. Από την πτώση χτύπησα στα χείλη μου και είχα ματώσει. Ευτυχώς ήταν κοντά ο Πομάσκι, ο Μάρσελος και ο Στεργιούλης και έτρεξαν για τις πρώτες βοήθειες.

Η γλώσσα μου είχε γυρίσει και έκαναν προσπάθειες να ανοίξουν το στόμα. Όπως μου είπαν δυσκολεύτηκαν αρλετά γιατί το στόμα μου δεν άνοιγε και ήταν έτοιμοι να μου σπάσουν τα μπροστινά δόντια. Ευτυχώς μετά από αρκετές προσπάθειες μου άνοιξαν το στόμα και τράβηξαν τη γλώσσα.

Αν αργούσαν λίγο ακόμα ίσως να μη μιλούσαμε τώρα. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά".

Η ίδια δεν θεωρεί, πάντως, ότι πρέπει να αποδωθούν ευθύνες στον νεαρό αθλητή. "Τόσα χρόνια που κάνω αθλητισμό δεν έχω συναντήσει τέτοιο περιστατικό. Είναι τελείως... κουφό να διατρέξει κίνδυνο η ζωή σου από τέτοιο ατύχημα. Όμως δεν νομίζω ότι πρέπει να αναζητήσουμε ευθύνες. Ήταν άπειρο και το παιδί, δεν μπορείς να πεις τίποτα. Δόξα τω Θεώ γλότωσα τα χειρότρα. Στο κρεβάτι, πάντως, δεν πρόκειται να μείνω. Θα επισκεφτώ τον γιατρό κι αν μου δώσει το ΟΚ, θα ξεκινήσω προπονήσεις έστω και πιο χαλαρά. Θα κάνω ποδήλατο, κοιλιακούς, ότι μπορώ" κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ