ΣΤΙΒΟΣ

Οι άλτες στο προσκήνιο και ο Δημητράκης

Οι άλτες στο προσκήνιο και ο Δημητράκης
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φιλιππίδης και ο Λούης Τσάτουμας ανοίγουν το Σάββατο (2/3) την αυλαία των ελληνικών συμμετοχών τη δεύτερη ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με highlight για τα ελληνικά χρώματα τον τελικό του ύψους ανδρών το απόγευμα (17.15) με τη συμμετοχή των Κώστα Μπανιώτη και Αντώνη Μάστορα, συνεχίζεται το Σάββατο (2/3) το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Γκέτεμποργκ.

Το μεσημέρι ο Κώστας Φιλιππίδης και ο Λούης Τσάτουμας θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό των αγωνισμάτων τους.

Ο Φιλιππίδης στοχεύει στα 5,75μ. που είναι το όριο για το επί κοντώ, Ο κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ με 5,83μ. έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στο Α' Προκριματικό Γκρουπ πίσω από τον Γερμανό Μπγιορν Ότο με 5,92μ.

Στο μήκος ο Λούης Τσάτουμς συμμετέχει στο Α' Προκριματικό Γκρουπ. Ο Μεσσήνιος άλτης ταξίδεψε στο Γκέτεμποργκ με φετινή επίδοση στα 8,05μ. τρία εκατοστά μεγαλύτερη από το όριο πρόκρισης στον τελικό.

Ο δεύτερος Έλληνας, ο Γιώργος Τσάκωνας (με 8,15μ. ατομικό ρεκόρ φέτος) διεκδικεί την πρόκριση στον πρώτο μεγάλο τελικό της καριέρας του. Οι προσπάθειες στο Β' Γκρουπ θα ξεκινήσουν στις 13.30.

Τη βελτίωση του ατομικού ρεκόρ του στα 1.500 μέτρα διεκδικεί ο Ανδρέας Δημητράκης. Στις 14.10 διεξάγεται η πρώτη προκριματική σειρά (συνολικά τρεις) με τον 21χρονο δρομέα να έχει τον έβδομο καλύτερο χρόνο ανάμεσα στους οκτώ συμμετέχοντες. Την πρόκριση παίρνουν οι δύο πρώτοι από κάθε σειρά και οι τρεις καλύτεροι χρόνοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ