ΣΤΙΒΟΣ

Ο Όττο επιστρέφει στην Αθήνα

Ο Όττο επιστρέφει στην Αθήνα
INTIME SPORTS

Ο Γερμανός Μπιορν Όττο που νίκησε στο 1ο Athens Street Pole Vault το 2013, θα αγωνιστεί και στο φετινό αγώνα στη Μαρίνα Φλοίσβου (10/5).

Η ανοιξιάτικη εικόνα του Ζαππείου τον συνεπήρε. Η αλήθεια είναι πως η υψηλή για τα δεδομένα της εποχής, θερμοκρασία τον ταλαιπώρησε, όμως ακόμη και αυτή δεν τον εμπόδισε να ξεκινήσει τη σεζόν με την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Ο Μπιορν Οττο ήταν το κεντρικό πρόσωπο του 1ου Athens Street Pole Vault, καθώς με άλμα στα 5,83 μ. πέτυχε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Ο Γερμανός, τρίτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013 στη Μόσχα επιστρέφει στην Ελλάδα για να πάρει μέρος και στην δεύτερη στάση του θεσμού, στην Μαρίνα Φλοίσβου στις 10 Μαΐου.

Ο Οττο θα κάνει στην Ελλάδα τον πρώτο του αγώνα μετά τα προβλήματα τραυματισμών, τα οποία του στέρησαν τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Σόποτ.

Στις 10 Μαΐου στην Μαρίνα Φλοίσβου θα βρίσκονται οι κορυφαίοι επικοντιστές του κόσμου. Όπως είναι ήδη γνωστό εκτός από τον Οττο θα αγωνιστεί ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής ανοιχτού, Ραφαέλ Χολζντέπε και ο παγκόσμιο πρωταθλητής κλειστού, Κώστας Φιλιππίδης. Οι τρεις αθλητές στο ντεμπούτο τους στη σεζόν διαθέτουν όλα τα εφόδια να δουν τον πήχη σε μεγάλα ύψη.

Το 2ο Athens Street Pole Vault διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με κύριο χορηγό την DHL και την υποστήριξη και φιλοξενία της Μαρίνας Φλοίσβου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ