ΣΤΙΒΟΣ

Ο ακοντισμός ανέβασε την Υφαντίδου

Ο ακοντισμός ανέβασε την Υφαντίδου

Η Σοφία Υφαντίδου πήρε την πρώτη θέση στον ακοντισμό του επτάθλου και κέρδισε οκτώ θέσεις στη γενική κατάταξη. Το απόγευμα ολοκληρώνεται το έπταθλο με τη διεξαγωγή των 800 μέτρων.

Η πρώτη ημέρα του επτάθλου δεν έκανε τη Σοφία Υφαντίδου να χαμογελάσει. Η νεαρή επταθλήτρια πήρε το αίμα της πίσω στα πρωινά αγωνίσματα της δεύτερης ημέρας.

Κέρδισε οκτώ θέσεις στη γενική κατάταξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος και βρίσκεται πλέον στην 23η θέση με 5.040 βαθμούς μετά την ολοκλήρωση έξι αγωνισμάτων. Η αυλαία θα πέσει απόψε με τη διεξαγωγή των 800 μέτρων.

Στο πρώτο αγώνισμα της ημέρας, τη σφαιροβολία, η Υφαντίδου έριξε βολή στα 5.85μ. στο δεύτερο γκρουπ. Όμως στον ακοντισμό, το καλύτερο αγώνισμα της, ήταν η πρώτη στον αγώνα με προσπάθεια στα 53.66 μέτρα.

Όσον αφορά τα μετάλλια όλα θα κριθούν το απόγευμα με την Ουκρανή Γκάνα Μελνιτσένκο να συνεχίζει να προηγείται με 5.619 βαθμούς στο σύνολο. Η Καναδέζα Μπριάνι Τίσεν-Ίτον ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 5.551 βαθμούς, ενώ τρίτη είναι η Ολλανδέζα Ντάφνι Σίπερς με 5.492.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ