ΣΤΙΒΟΣ

O Μπολτ υπερασπίζεται τα 200μ.

O Μπολτ υπερασπίζεται τα 200μ.

"Βλακώδη" χαρακτήρισε ο Γιουσέιν Μπολτ τη σκέψη να μη συμπεριληφθούν τα 200 μέτρα στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων στις επόμενες διοργανώσεις (video)

Δεν άργησε να βγει στην επίθεση ο Γιουσέιν Μπολτ, προκειμένου να υπερασπιστεί την τιμή των 200 μέτρων. Παραμένει άλλωστε το αγαπημένο του αγώνισμα.

Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν και κάτοχος δύο χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων στο 200άρι χαρακτήρισε "βλακώδη" τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με το "κόψιμο" των 200 μέτρων από το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων μελλοντικά.

" Συνήθως , δεν μου αρέσει να είμαι αμφιλεγόμενος, αλλά θεωρώ πως είναι μεγάλη βλακεία. Προσωπική μου άποψη είναι πως ο στίβος είναι το highlight των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν τίθεται καν ερώτημα", δήλωσε ο Τζαμαϊκανός στο Reuters.

Το 2016 θα αγωνιστεί πιθανότατα για τελευταία φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Όποιες αλλαγές γίνουν στο ολυμπιακό πρόγραμμα με την αφαίρεση αγωνισμάτων, ώστε να επιτραπεί η είσοδος άλλων αθλημάτων, θα γίνουν με ορίζοντα από το 2020 στο Τόκιο και μετά. Τα 200 μέτρα, το τριπλούν, τα 10.000 μέτρα είναι ορισμένα από τα αγωνίσματα που έχουν συζητηθεί από την παγκόσμια ομοσπονδία (IAAF).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ