ΣΤΙΒΟΣ

Ποιοι είναι οι πρωινοί τελικοί στο Ρίο

Ποιοι είναι οι πρωινοί τελικοί στο Ρίο

Το τριπλούν, η σφυροβολία και η δισκοβολία είναι ορισμένα από τα αγωνίσματα, οι τελικοί των οποίων θα διεξαχθούν το πρωί στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ας πει κάποιος στον (εικονιζόμενο) Ρόμπερτ Χάρτινγκ πως ο τελικός της δισκοβολίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο θα διεξαχθεί το πρωί.

Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (IAAF) ανακοίνωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα το 2016, αποκαλύπτοντας και ποιοι τελικοί αγωνισμάτων θα διεξαχθούν το πρωί.

Η αρχή θα γίνει την πρώτη ημέρα (12/8) με τα 10.000 μέτρα των γυναικών και τα 20χλμ. βάδην των ανδρών.

Η δισκοβολία, η σφυροβολία γυναικών, το τριπλούν, τα 3.000μ. στιπλ, τα 400μ. εμπόδια, τα 50χλμ. βάδην και φυσικά ο μαραθώνιος είναι τα υπόλοιπα αγωνίσματα.

Ο τελικός των 100 μέτρων θα πραγματοποιηθεί στις 14 Αυγούστου και εκείνος των 200 μέτρων θα διεξαχθεί στις 18 Αυγούστου. Ο τελικός της σκυταλοδρομίας 4χ100μ, πιθανότατα η τελευταία κούρσα του Γιουσέιν Μπολτ θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Εν τω μεταξύ η ΔΟΕ διέψευσε με ανακοίνωση της τη φημολογία που θέλει ορισμένα αγωνίσματα να "κόβονται" από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ανάμεσα τους είναι τα 10.000μ, το τριπλούν και τα 20χλμ. βάδην, τα οποία βρίσκονται στους "πρωινούς" τελικούς στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ