ΣΤΙΒΟΣ

Λονδίνο 2017: Η Φράνσις την έκπληξη στα 400μ.

United States' Phyllis Francis, second left, leads the field to win the Women's 400 meters final head of compatriot Allyson Felix, right, and Bahamas' Shaunae Miller-Uibo at the World Athletics Championships in London Wednesday, Aug. 9, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Μίλερ Φράνσις Φέλιξ (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Φίλις Φράνσις ήταν η μεγάλη νικήτρια στην κούρσα των 400μ. των γυναικών με την Αμερικανίδα να επικρατεί με χρόνο 49.92. Δραματικό φινάλε στην κούρσα με την Μίλερ να αντιμετωπίζει πρόβλημα λίγο πριν το τέλος. (VIDEO)

Όλοι περίμεναν την κόντρα ανάμεσα στην Μίλερ και Φέλιξ στον τελικό των 400μ. Τελικά, όμως, άλλοι ήταν εκείνη που πήρε τη νίκη αφού η Φίλις Φράνσις ήταν αυτή που έκανε την έκπληξη και με 49.92 τερμάτισε πρώτη κατακτώντας έτσι το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Η Μίλερ ήταν εκείνη που κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια της κούρσας και ήταν μπροστά μέχρι τα τελευταία 20 μέτρα της κούρσας.

Εκεί όμως αντιμετώπισε ένα πρόβλημα (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπαθε κράμπα στο αριστερό της πόδι) με αποτέλεσμα η Φράνσις να την προσπεράσει και να τερματίσει πρώτη με 49.92. Δεύτερη ήταν η Σάλουα Νάσερ από τον Μπαχρέιν με 50.06 και τρίτη η Άλισον Φέλιξ με 50.08.

Αν ψάχνετε να βρείτε την Μίλερ, αυτή τερμάτισε τέταρτη με 50.49.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα 400μ.

Λονδίνο 2017: Η Φράνσις την έκπληξη στα 400μ.

Δείτε τον τερματισμό της κούρσας

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ