ΣΤΙΒΟΣ

Ξανά στην... αφετηρία ο Ιακωβάκης

Ξανά στην... αφετηρία ο Ιακωβάκης
INTIME SPORTS

Εννέα χρόνια μετά την αποχώρηση του από την ΑΕ Λεχαινών ο Περικλής Ιακωβάκης επέστρεψε στον σύλλογο που αναδείχθηκε και έγινε "χάλκινος" παγκόσμιος πρωταθλητής το 2003.

Πρωταθλητής της Αθλητικής Ένωσης Λεχαινών είναι και πάλι ο Περικλής Ιακωβάκης. Στον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα του επέστρεψε ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης στα 400μ. εμπόδια.

Το 2014 θα είναι η τελευταία σεζόν του στους στίβους και επέλεξε να επιστρέψει στο σπίτι του. Στις δηλώσεις του ευχαρίστησε την ΕΚΑ Δωδώνη που τον φιλοξένησε από το 2011.

" Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τη διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές της ΕΚΑ για τα δύο χρόνια που πέρασα εκεί. Τους εύχομαι ο,τι καλύτερο ξέροντας ότι δουλεύουν σωστά και σε βάθος με τις ακαδημίες τους. Αποφάσισα να τελειώσω την καριέρα μου στο σωματείο, όπου ξεκίνησα τα πρώτα βήματα μου την ΑΕ Λεχαινών", ήταν τα λόγια του Ιακωβάκη.

Ο μεγάλος στόχος είναι η παρουσία του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης, έντεκα χρόνια μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Παρίσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ