ΣΤΙΒΟΣ

Η Γέλενα πήρε αποφάσεις

Yelena Isinbayeva of Russia prepares for her attempt in the women's pole vault event at the Russian Winter IAAF Indoor Permit Meeting in Moscow, February 6, 2011. REUTERS/Alexander Natruskin (RUSSIA - Tags: SPORT ATHLETICS)
Yelena Isinbayeva of Russia prepares for her attempt in the women's pole vault event at the Russian Winter IAAF Indoor Permit Meeting in Moscow, February 6, 2011. REUTERS/Alexander Natruskin (RUSSIA - Tags: SPORT ATHLETICS) REUTERS

Η Γέλενα Ισινμπάγεβα εγκατέλειψε τον προπονητή της, Βιτάλι Πετρόφ και θα συνεχίσει να προπονείται υπό τις οδηγίες του πρώτου προπονητή της, Εβγένι Τροφίμοφ.

Τρέχει κάτι στον "παράδεισο" (σ.σ. χρυσό κλουβί για άλλους) που έφτιαξε ο Σεργκέι Μπούμπκα για τη Γέλενα Ισινμπάγεβα;

Η Ρωσίδα παγκόσμια ρέκορντγουμαν του επί κοντώ αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον προπονητή Βιτάλι Πετρόφ (σ.σ. και παλιό προπονητή του Ουκρανού θρύλου) και να επιστρέψει στις παλιές καλές μέρες και στον πρώτο προπονητή της, Εβγένι Τροφίμοφ.

Τα νέα διέδωσε ο τελευταίος, αποκαλύπτοντας ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τη χρυσή Ολυμπιονίκη του Πεκίνου στις 6 Μαρτίου. Δύο μέρες αργότερα είχε πει το "ναι" με την Ισινμπάγεβα και τους γονείς της να κάθονται στο σαλόνι του.

Η Ισινμπάγεβα έχει ήδη κάνει προπονήσεις με τον νέο/παλιό προπονητή της στο Βόλγκογκραντ με δανεικά κοντάρια, καθώς τα δικά της βρίσκονται στο Ντόνετσκ.

Η 28χρονη αθλήτρια δεν συμμετείχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Παρίσι με τη δικαιολογία ότι ήταν τραυματίας.

Ίσως αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή τους, τώρα που συνειδητοποίησε ότι η καριέρα της δεν πηγαίνει πια τόσο καλά.

Οι κακές γλώσσες τη θέλουν ζευγάρι με τον παντρεμένο Σεργκέι Μπούμπκα με τον οποίο ζούσε υπό την ίδια στέγη στο Μόντε Κάρλο και το Ντόνετσκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ