ΣΤΙΒΟΣ

Η Κατερίνα Στεφανίδη ετοιμάζει αγωνιστικά ταξίδια!

Η Κατερίνα Στεφανίδη ετοιμάζει αγωνιστικά ταξίδια!

Η "χρυσή" Ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη, έκανε τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς και περιλαμβάνει πολλά ταξίδια. Όλες οι μεταγραφές για τη νέα αγωνιστική περίοδο στον στίβο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, αφού πρώτα άφησε στην άκρη ως μια γλυκιά ανάμνηση τις διακρίσεις του 2016, μπήκε για τα καλά στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Παράλληλα, η "χρυσή" Ολυμπιονίκης του Ρίο έπιασε...χαρτί και μολύβι και έκανε τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Η 26χρονη πρωταθλήτρια του επί κοντώ συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά με αρχικό στόχο τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Η Στεφανίδη επέλεξε το 2017 να έχει δυνατή παρουσία στον κλειστό στίβο με συμμετοχή στα καλύτερα μίτινγκ του κόσμου. Αυτό επιβάλλει ταξίδια στην Ευρώπη νωρίτερα από τον Μάρτιο και τον τελικό προορισμό, το Βελιγράδι.

"Η προπόνηση πάει πολύ καλά. Θα ξεκινήσω τη χρονιά σίγουρα στην Βοστώνη στο New Balance Grand Prix στις 28 Ιανουαρίου. Μετά λογικά θα ταξιδέψω στην Ευρώπη για να αγωνιστώ διαδοχικά σε Ντίσελντορφ (1/2) και Καρλσρούη (4/2) κι έπειτα θα γυρίσω στις ΗΠΑ για να πάρω μέρος στο Millrose Games στη Νέα Υόρκη (11/2)", είπε η αθλήτρια του Μίτς Κρίερ και συμπλήρωσε:

"Στόχος μου είναι να κάνω τον τελευταίο αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ στις 18 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια θα έχω την ευκαιρία να κάνω το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης μου στην Ελλάδα κι από εκεί να ταξιδέψω για τη Σερβία".

Η Στεφανίδη το 2017 εκτός από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα διεκδικήσει τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου και τη νίκη στη σειρά αγώνων Diamond League.

Όλες οι μετακινήσεις για τη νέα σεζόν

Εξάλλου, σημαντικές μετακινήσεις πρωταθλητών και πρωταθλητριών σημειώθηκαν στη φετινή μεταγραφική περίοδο, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τον κανονισμό των μετεγγραφών, επεξεργάστηκαν από την αρμόδια επιτροπή μετεγγραφών και αποφασίστηκαν από το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ.

Από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτή της Μαρίας Μπελιμπασάκη που αφήνει τον μέχρι τώρα Σύλλογό της Σητειακό ΑΟ και πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναξιακού.

Η πρωταθλήτρια των μεγάλων αποστάσεων Αλέξι-Μαρία Πάππας θα αγωνίζεται πλέον με τον «Ελληνικός ΑΣ Ερμής 1877» με έδρα τη Θεσσαλονίκη από τον ΓΣ Ελ Βενιζέλο, η πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου Ράνια Ρεμπούλη ανήκει πλέον στον ΑΓΕΣ Κάμειρο 2009 αφού αποχώρησε από τον σύλλογο που την ανέδειξε τον ΓΣ Νέων Λέρου.

Ξεχωρίζουν ακόμη οι μετακινήσεις του Δημήτρη Θεοδωρακάκου στον ΠΑΟ από τον ΟΣΦΠ, της Σοφίας Υφαντίδου στον ΜΕΑΣ Τρίτων από τον Παναξιακό, του Πάρη Μπατζάβαλη στον ΠΑΟ από τον Ζεύς Τρικάλων, της Αναστασίας Καρακατσάνη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης από τον ΓΣ Τρικάλων και του Δήμου Μαγγίνα από τον ΠΑΟ στον ΑΟ Μυκόνου.

Από την Θεσσαλονίκη (ΜΕΑΣ Τρίτων) η Γρηγορία-Εμμανουέλα Κεραμιδά μετακομίζει στον ΑΟ Βάρης, η Άννα Κιάφα από την Κατερίνη (ΓΑΣ Αρχέλαος) στον ΓΣ Κηφιασιάς, η Ευθυμία Κολοκυθά από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στον Ελ Βενιζέλο.

Από τον ΠΑΟ αποχωρεί ο Παναγιώτης Λάσκαρης που «ανηφορίζεις» στον ΑΣ Ρήγα στη Θεσσαλονίκη ενώ στον ΠΑΟ ανήκει πλέον ο Χρήστος Παπούλιας από τον Πανιώνιο.

Ο σπρίντερ Παναγιώτης Ανδρεάδης θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Πανιωνίου ΓΣ αφού αφήνει τον ΓΣ Χαϊδαρίου, ο βαδιστής Γιώργος Τζατζιμάκης μεταγράφηκε από την Ανατολή Ν Ιωνίας στον Ελ Βενιζέλο σύλλογο στον οποίο ανήκει πλέον και η Κριστίνα Αλβερτσιάν από τον ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος, ο Γιώργος Διαλεκτός από τον ΑΚΟ Λιβαδειάς στον ΓΑΣ Ιλισός και ο Μαριάν-Φλωριάν Στεφάν από τον ΓΣ Κηφισιάς στον Ολυμπιακό ΣΦΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ