ΣΤΙΒΟΣ

Επέστρεψε στους αγώνες η Παπαχρήστου

Επέστρεψε στους αγώνες η Παπαχρήστου

Η Βούλα Παπαχρήστου και οι καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες συμμετείχαν στο Gala Φιλοθέης.

Την πρώτη της αγωνιστική εμφάνιση μετά από το σχόλιο που της στέρησε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου πραγματοποίησε η Βούλα Παπαχρήστου.

Η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον Δημήτρη Σιούντρη πλέον έκανε μήκος στο Gala Φιλοθέης και κατέλαβε την τρίτη θέση με άλμα στα 6,28μ.

"Πέρασαν πολλοί μήνες από την τελευταία φορά. Το ευχαριστήθηκα. Είχε αρκετό αρκετό αέρα κι έτσι δεν ήταν εύκολο να βγει μια καλή επίδοση. Τώρα θα αγωνιστώ στα Βενιζέλεια στο τριπλούν με στόχο να πιάσω το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα", υποστήριξε η Παπαχρήστου.

Τόσο στο μήκος, όσο στο τριπλούν αγωνίστηκε η Νίκη Πανέττα. Έκανε 6,08μ. στο μήκος και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 14,06μ. στο τριπλούν, παίρνοντας την πρώτη θέση σε δύσκολες συνθήκες.

Στο επί κοντώ η Νικόλ Κυριακοπούλου εξασφάλισε τη νίκη με άλμα στα 4,45μ, ενώ η Γεωργία Κοκλώνη επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από τη γέννηση του παιδιού της, τερματίζοντας σε 11.92 δευτερόλεπτα και τρίτη στα 100 μέτρα.

Η Γερμανίδα Αριάνε Φρίντριχ, "χάλκινη" παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Βερολίνο, αναδείχθηκε νικήτρια στο ύψος με 1,89μ. και έριξε τον πήχη τρεις φορές στα 1,92μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ