ΣΤΙΒΟΣ

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη Στεφανίδη

Greece's gold medal winner Ekaterini Stefanidi celebrates after an attempt in the women's pole vault final during the European Athletics Indoor Championships in Belgrade, Serbia, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Marko Drobnjakovic)
Greece's gold medal winner Ekaterini Stefanidi celebrates after an attempt in the women's pole vault final during the European Athletics Indoor Championships in Belgrade, Serbia, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Marko Drobnjakovic) AP

Ιδανική πρεμιέρα για την Κατερίνα Στεφανίδη στα Diamond League αφού με άλμα στα 4,80 κατέκτησε την πρώτη θέση στον αγώνα της Ντόχα! (VIDEOS)

Με τον ιδανικότερο τρόπο μπήκε στη νέα σεζόν η Κατερίνα Στεφανίδη. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο ήταν η μεγάλη νικήτρια στο πρώτο αγώνα Diamond League και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Στην Ντόχα η Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4,55 και με τη δεύτερη τα 4,65. Στη συνέχεια ανέβασε τον πήχη στα 4.75 τα οποία και πέρασε με την πρώτη, ενώ με την δεύτερη ξεπέρασε τα 4.80 επίδοση που της έδωσε την πρώτη θέση.

Δεύτερη ήταν η Σάντι Μόρις με 4,75μ. και τρίτη η Σίλβα με 4.65μ.

Είμαι ενθουσιαμένη

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε στο επίσημο κανάλι της διοργάνωσης.

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της για το δυναμικό της ξεκίνημα στη σεζόν. "Είμαι ενθουσιασμένη με τον πρώτο μου αγώνα. Μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι στη Ντόχα. Οι Έλληνες φίλαθλοι (έχει μεγάλη κοινότητα στη Ντόχα) στις κερκίδες είναι εκπληκτικοί. Ένας από αυτούς μου έδωσε την ελληνική σημαία. Φυσούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά το κοινό ήταν εκπληκτικό"!

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της

Photo credits: AP Photo/Marko Drobnjakovic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ