ΣΤΙΒΟΣ

Έκτη η Πεσιρίδου

Έκτη η Πεσιρίδου

Με χρόνο 13.05 η Ελισάβετ Πεσιρίδου ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατακτώντας την έκτη θέση στον τελικό των 100μ. με εμπόδια. Δεν τα κατάφερε ο Κυριαζής. (VIDEO)

Με μία ακόμα καλή εμφάνιση ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ η Ελισάβετ Πεσιρίδου. Η Ελληνίδα σπρίντερ τερμάτισε στην έκτη θέση στον τελικό των 100μ. με εμπόδια με χρόνο 13.05.

Πρώτη ήταν η Σίντι Ρόλεντερ με 12.62 από την Γερμανία, δεύτερη η Αλίνα Ταλάι από την Λευκορωσία με 12.68 και τρίτη η Τίφανι Πόρτερ με 12.76.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου θα συνεχίσει πλέον στην σκυτάλη όπου θα αγωνιστεί στην ομάδα των 4Χ100.

Η κατάταξη του τελικού:

1. Σίντι Ρόλεντερ (Γερμανία) 12.62

2. Αλίνα Ταλάι (Λευκορωσία) 12.68

3. Τίφανι Πόρτερ (Μ. Βρετανία) 12.76

4. Κλέλια Ραρντ Ρεσέ (Ελβετία) 12.96

5. Άν Ζαγκρέ (Βέλγιο) 12.97

6. Ελισάβετ Πεσιρίδου (Ελλάδα) 13.05

7. Σίντι Μπιλό (Γαλλία) 13.29

8. Πάμελα Ντούτκιεβιτζ (Γερμανία) Δεν τερμάτισε

Δείτε την κούρσα του τελικού:

Δωδέκατος ο Κυριαζής

Την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης έζησε ο Γιάννης Κυριαζής στο Αμστερνταμ.

Ο 20χρονος αθλητής πραγματοποίησε εξαιρετική παρουσία στην πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωσης, καθώς κατάφερε στον αγώνα στόχο να πετύχει ατομικό ρεκόρ και να αγωνιστεί ανάμεσα στους κορυφαίους. Εκεί έμεινε στη 12η θέση με καλύτερη βολή στα 75,57 μ., που του έδωσε τη δωδέκατη θέση.

Ο αθλητής του ΟΦΚΑ Οδυσσέα, που ζει και σπουδάζει στο Τέξας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού αθλητισμού, τoν αθλητή που θα προσπαθήσει να κυνηγήσει τα ρεκόρ του Κώστα Γκατσιούδη.

Ο Κυριαζής το τελευταίο δίμηνο ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης και περιόρισε στο ελάχιστο τους αγώνες του, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει την επιβάρυνση στον χειρουργημένο ώμο και να καταφέρει να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ