ΣΤΙΒΟΣ

Δίχως Ισινμπάγεβα στο Παρίσι

Δίχως Ισινμπάγεβα στο Παρίσι

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Γέλενα Ισινμπάγεβα δεν θα συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα.

Η Γέλενα Ισινμπάγεβα θα πρέπει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να επιστρέψει στα μετάλλια. Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ απέσυρε τη συμμετοχή της από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Παρίσι την ερχόμενη εβδομάδα (4-6/3).

Αγγελιοφόρος των άσχημων νέων ήταν ο αρχιπροπονητής της ρωσικής ομάδας, Βαλεντίν Μασλάκοφ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσική εφημερίδα. Η παγκόσμια ρέκορντγουμαν ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα ταξιδέψει στη γαλλική πρωτεύουσα.

" Δυστυχώς η Γέλανα ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα συμμετάσχει στους αγώνες στο Παρίσι. Είναι μια σπουδαία απώλεια για την ομάδα. Η Γέλενα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις μετά την επιστροφή της, κερδίζοντας σε δύο αγώνες, ενώ σημείωσε και την κορυφαία επίδοση στον κόσμο με 4,85μ. Ωστόσο προηγείται η υγεία των αθλητών", υποστήριξε ο Μασλάκοφ.

Περίπου πριν από ένα χρόνο στο παγκόσμιο κλειστού στίβου της Ντόχα η Ισινμπάγεβα αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη κρίση στην καριέρα της, λίγους μήνες μετά την αποτυχία της στο παγκόσμιο του Βερολίνου.

Έκανε ένα διάλειμμα στην καριέρα της και επανήλθε πριν από λίγο καιρό στην ενεργό δράση, στη Μόσχα. Το 2005 στη Μαδρίτη είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στον κλειστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ