ΣΤΙΒΟΣ

Αποκλείστηκε η Κοκλώνη

Αποκλείστηκε η Κοκλώνη

Η Γεωργία Κοκλώνη δεν θα διεκδικήσει ένα τρίτο ευρωπαϊκό μετάλλιο στα 60 μέτρα, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (6/3).

Η Γεωργία Κοκλώνη βελτίωσε τη φετινή επίδοση της, ωστόσο δεν θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το τρίτο της ευρωπαϊκό μετάλλιο, καθώς αποκλείστηκε από τον τελικό των 60 μέτρων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η σπρίντερ της ΑΕΚ πραγματοποίησε χρόνο με 7.23 δευτερόλεπτα, βελτιώνοντας τη φετινή επίδοση με 7.27 δευτερόλεπτα. Ωστόσο τερμάτισε πέμπτη στον δεύτερο ημιτελικό και έχασε την πρόκριση (σ.σ. στον τελικό οι τέσσερις πρώτες).

Η 29χρονη πρωταθλήτρια δεν έκρυψε την απογοήτευση της μετά το τέλος της προσπάθεια της. " Τι να πω; Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω; Στο Ευρωπαϊκό της Μαδρίτης με αυτή την επίδοση είχα πάρει μετάλλιο. Και εδώ δεν μπορώ να μπω ούτε καν στον τελικό; Πιστεύω ότι η κούρσα μου ήταν αρκετά καλή. Όταν τερμάτισα πίστευα ότι ήμουν ή τρίτη ή τέταρτη. Όταν έβγαιναν σιγά - σιγά τα αποτελέσματα δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα μείνει εκτός τελικού. Είναι κρίμα. Θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει τον κανονισμό για να πηγαίνουν στον τελικό οι δύο πρώτες και μετά οι καλύτεροι χρόνοι". Η Κοκλώνη αναφέρεται στο ότι η τέταρτη αθλήτρια στον πρώτο ημιτελικό έκανε 7.27 δευτερόλεπτα.

Νικήτρια στη σειρά της Κοκλώνη ήταν η Ουκρανή Ολέσια Πόβ με 7.13 και πρόκειται για τον ταχύτερο ευρωπαϊκό χρόνο το 2011.

Ατομικό ρεκόρ έκανε και η δεύτερη στην κούρσα, η Γαλλίδα Μίριαμ Σουμαρέ με 7.18, ενώ η τέταρτη η Βρετανίδα Τζόντι Γουίλιαμς έκανε επίσης ατομικό ρεκόρ με 7.21.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ