ΠΟΛΟ

Χρυσοσπάθης: "Ούτε καν το σκέφτηκα"

Χρυσοσπάθης: "Ούτε καν το σκέφτηκα"
INTIME SPORTS

Στον κόσμο της Πάτρας και στη μνήμη της αδικοχαμένης Σέμελης Αντύπα αφιέρωσαν οι διεθνείς τη νίκη επί της Κροατίας για το World League.

Η Πάτρα... ταιριάζει στην εθνική ομάδα! Άλλωστε έχει μεγάλη παράδοση στην ελληνική υδατοσφαίριση και εκπρόσωποι της "ζωντανής" ιστορίας της τιμήθηκαν στο ημίχρονο του αγώνα με την Κροατία: Ο προπονητής Γιώργος Κακουλίδης, ο Δημήτρης Μπιτσάκος, ο Μάκης Γεωργαράς και ο Μάκης Λυκούδης.

Στο κοινό της Πάτρας αφιέρωσαν οι διεθνείς το θρίαμβο με αντίπαλο την Κροατία που την αφήνει εκτός Final-6 και στην αδικοχαμένη Σέμελη Αντύπα.

Ο χρυσός σκόρερ, ο 20χρονος Θανάσης Χρυσοσπάθης τόνισε " ούτε καν το σκέφτηκα ότι ήταν βαριά η μπάλα στη συγκεκριμένη φάση. Έκανα αυτό που έπρεπε και σκόραρα".

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σάκης Κεχαγιάς που βρίσκεται ένα χρόνο στον πάγκο της εθνικής εξήγησε " πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ τους παίκτες μου και ακολούθως αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο που και απόψε μας τίμησε με την παρουσία του.

Έχουμε πει και το επαναλαμβάνω ότι κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι το ίδιο, με όποιον αντίπαλο, ανεξάρτητα από βαθμολογική σημασία ή όχι. Όταν ένα παιχνίδι "ζεματάει", όπως το σημερινό, μετράει η ατομική προετοιμασία κάθε παίκτη και η προσωπικότητα του. Είναι καθοριστικοί παράγοντες και αυτό φάνηκε απόψε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και τον δρόμο που έχουμε χαράξει".

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος που αγωνίστηκε πάλι μπροστά στο κοινό της πόλης του, υπογράμμισε: "Η νίκη αυτή είναι χαρά για όλους μας. Κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία μας στην διοργάνωση νικώντας δύο φορές τους Κροάτες. Είχαμε καλές άμυνες και πήγαν όλα καλά. Ένα ευχαριστώ και πάλι στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε. Η νίκη αφιερώνεται σε αυτόν αλλά και στην κοπέλα που χάθηκε τόσο άδικα σήμερα, εδώ σ’ αυτό το κολυμβητήριο".

Τέλος, ο Άγγελος Βλαχόπουλος είπε "παίξαμε με πάθος όντως. Άλλωστε όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες έτσι πρέπει. Υπήρχε δύναμη στο ματς, αλλά και ένας εκπληκτικός κόσμος δίπλα μας. Είναι πρόκληση για εμάς όταν παίζουμε με τέτοιες ομάδες. Βελτιωνόμαστε συνέχεια, δουλεύουμε και στοχεύουμε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ