ΠΟΛΟ

Ώρα ημιτελικών στην πισίνα

Ώρα ημιτελικών στην πισίνα

Ο Εθνικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός τη Βουλιαγμένη στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών την Τετάρτη (20/5).

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη είναι παραδοσιακά το ζευγάρι των τελικών της Α1 πόλο των ανδρών. Φέτος μετά και το λάθος στην προκήρυξη οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος.

Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (20/5, 19.30). Η Βουλιαγμένη είναι η μοναδική ομάδα που δημιούργησε φέτος ανησυχία στον Ολυμπιακό.

Νωρίτερα (17.30), θα αναμετρηθεί το πιο... ισορροπημένο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης, ο Εθνικός με τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" δεν θα εχουν στη διάθεση τους τον τιμωρημένο Αργύρη Θεοδωρόπουλο. Και τα δύο παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο "Παπαστράτειο".

Τα δεύτερα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο (23/5) στο Ιλίσιο κολυμβητήριο και στο Λαιμό. Την Τετάρτη (20/5) διεξαγονται και οι νοκ άουτ αναμετρήσεις για τις θέσεις 5-6 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Υδραϊκό (στις 19.00) και για τις θέσεις 9-10 μεταξύ της Χίου και του Παλαιού Φαλήρου (16.00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ