ΠΟΛΟ

Το πανόραμα της Α2 πόλο ανδρών

Το πανόραμα της Α2 πόλο ανδρών
INTIME SPORTS

Με την ολοκλήρωση της Β' Εθνικής μάθαμε και τις τελευταίες ομάδες που θα αγωνίζονται την επόμενη περίοδο στην Α2 πόλο των ανδρών με μοναδική εκκρεμότητα αυτή του Υδραϊκού.

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η Β Εθνική στο πόλο των ανδρών και το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε τον πρωταθλητή. Ωστόσο, ήδη γνωρίζουμε τις ομάδες που θα παίζουν την επόμενη περίοδο στην Α2 πόλο των ανδρών με μοναδικό ερωτηματικό τον Υδραϊκό.

Η Κέρκυρα και το Αργοστόλι είναι οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν πέρσι από την Α1.

Την ίδια ώρα τέσσερις ομάδες δεν κατάφεραν να πάρουν την άνοδο στο γκρουπ ανόδου. Ο ΝΟ Χανίων, ο ΟΥΚ Βόλου, ο ΝΟ Πατρών και η ΝΕ Λαμίας. Στο γκρουπ της καθόδου η Ηλιούπολη, ο Ηλυσιακός, ο ΟΦΗ, η ΝΕ Πατρών και ο Νηρέας Γέρακας κατάφεραν να παραμείνουν στην Α2.

Σε ό,τι αφορά την Β Εθνική ήδη γνωρίζουμε τις τέσσερις ομάδες που πήραν το εισιτήριο ανόδου. Ο ΝΟ Ρεθύμνου, ο Ιωνικός (από τον Α' Όμιλο), ο ΝΟΒΑ και ο ΝΟ Χαλκίδας (από τον Β') είναι οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στην τετράδα (ημιτελικούς) του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και ταυτόχρονα πήραν την άνοδο για την Α2 Ανδρών.

Έτσι, το μόνο που απομένει είναι να δούμε εάν ο Υδραϊκός θα παίξει τελικά στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία του ή εάν κάποια άλλη ομάδα θα πάρει τη θέση του.

Αναλυτικά οι ομάδες που θα αγωνίζονται την επόμενη περίοδο στην Α2 πόλο των ανδρών:

Κέρκυρα

Αργοστόλι

ΝΟ Χανίων

ΟΥΚ Βόλου

ΝΟ Πατρών

ΝΕ Λαμίας

ΓΣ Ηλιούπολης

Ηλυσιακός

ΟΦΗ

ΝΕ Πατρών

Νηρέας Γέρακα

ΝΟ Ρεθύμνου

Ιωνικός

ΝΟΒΑ

ΝΟ Χαλκίδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ