ΠΟΛΟ

Το ενδιαφέρον στο Ποσειδώνιο

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ INTIME SPORTS

Στην 4η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Βουλιαγμένη.

Μετά την εμβόλιμη τρίτη αγωνιστική η Α1 ανδρών συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα της. Στην 4η αγωνιστική το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Βουλιαγμένη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Ο "δικέφαλος του Βορρά" μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι την τρίτη θέση με επτά βαθμούς, έχοντας δύο νίκες και την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στην αντίπερα όχθη η Βουλιαγμένη είναι ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό έχοντας το απόλυτο των βαθμών.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αναμένεται να έχει ακόμα ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στο Καλαμάκι, ενώ το ίδιο αναμένεται να έχει και η έτερη ομάδα του Πειραιά. Ο Εθνικός φιλοξενείται στην Πάτρα από τη νεανική ΝΕΠ και είτε εύκολα είτε δύσκολα θα πάρει το παιχνίδι. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό που δοκιμάζεται με την Ηλιούπολη στον Άλιμο.

Στα άλλα δύο ματς που συμπληρώνουν το πρόγραμμα αναμένεται να δούμε ενδιαφέροντα παιχνίδια. Η Χίος θέλει τη νίκη κόντρα στη νεανική Γλυφάδα η οποία αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ο Υδραϊκός φιλοξενεί το Παλαιό Φάληρο σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

*Κολ. Ιωνικό 15.30 ΝΟ ΧΙΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

*Κολ.Ποσειδώνιο 16.30 ΠΑΟΚ –ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

*Κολ. «Αντ. Πεπανός» 17.00 ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

*Κολ. Αλίμου 19.00 ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

*Κολ. Εθν. Πειραιά «Π. Καπαγέρω» 19.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

*Κολ. Αλίμου 20.30 ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ