ΠΟΛΟ

Στον Ολυμπιακό το Final-4!

Στον Ολυμπιακό το Final-4!
INTIME SPORTS

Η Κίνεφ Κίρισι θα είναι η αντίπαλος της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στο Final-4 της Euro League. Ο σύλλογος του Πειραιά ανέλαβε τη διοργάνωση το διήμερο 24-25/4.

Τη δύναμη της έδρας θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, προκειμένου να αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης για πρώτη φορά στις γυναίκες.

Το Final-4 της Euro League θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 24-25 Απριλίου με οικοδέσποινα τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού.

Αντίπαλος των "ερυθρολεύκων" θα είναι η σχεδόν μόνιμη φιναλίστ της τετράδας (ποτέ νικήτρια), ρωσική Κίνεφ Κίρισι στον πρώτο ημιτελικό. Οι Ρωσίδες απέκλεισαν τη Βουλιαγμένη από το Final-4. Απόλυτα ευνοϊκή μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση για τον Ολυμπιακό. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η τρις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ με την ουγγρική UVSE (Ουίπεστ).

Δεν είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας φιλοξενεί το Final-4 της Euro League (πρώην Champions Cup). Μόλις το 2010 το Final-4 πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα με νικήτρια τη Βουλιαγμένη. Ο Ολυμπιακός ήταν τέταρτος στην Κέρκυρα, τρίτος το 2011 στο Σαμπαντέλ και τέταρτος το 1996, στην πρώτη συμμετοχή του σε F4.

Όσο για την έδρα του Final-4; Το "Παπαστράτειο" είναι η έδρα του Ολυμπιακού, ωστόσο οι διοικούντες τον ερασιτέχνη αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να διοργανώσουν μια άψογη διοργάνωση.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία (LEN) είχε ενημερώσει πως η κλήρωση θα γινόταν την Τρίτη (17/3) στο Λουξεμβούργο, άγνωστος ο λόγος που έγινε σήμερα (16/3).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ