ΠΟΛΟ

Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Ιταλίας ο Γούνας

Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Ιταλίας ο Γούνας

Ο Αλέξανδρος Γούνας ήταν για μία ακόμα φορά ο κορυφαίος της Σαβόνα στην ισοπαλία με 16-16 κόντρα στην Τορίνο και πλέον βρίσκεται την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Η Σαβόνα παραχώρησε ισοπαλία στην έδρα της, 16-16, στην Τορίνο, στο μεταξύ τους ματς της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών της Ιταλίας, αλλά ο Αλέξανδρος Γούνας πραγματοποίησε μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση και πέτυχε 5 γκολ.

Έτσι, ο Έλληνας διεθνής περιφερειακός, που "πυροβολεί" κατά ριπάς σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του, έφτασε τα 45 γκολ στο καμπιονάτο και ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, μαζί με τον Πέτκοβιτς της BPM Sport Management (επίσης 45). Ο Τζιορτζέτι της Κανοτιέρι Νάπολι ακολουθεί με 41.

Το ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι "controfuga", που μεταδίδει τους αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος, παρουσίασε στη σελίδα του στο facebook (λίγο πριν τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής) ένα ωραίο στιγμιότυπο με τους συγκεκριμένους τρεις πρώτους σκόρερ, χαρακτηρίζοντάς τους "Τρεις σωματοφύλακες", καθώς πάνε σχεδόν χέρι χέρι στα ψηλά της λίστας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ