ΠΟΛΟ

Πλευρίτου: "Για μας άρχισε τώρα το παγκόσμιο"

Πλευρίτου: "Για μας άρχισε τώρα το παγκόσμιο"

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της εθνικής πόλο νέων γυναικών, Γιώργου Μορφέση και της πρώτης σκόρερ Ελευθερίας Πλευρίτου μετά τη νίκη επί της Ρωσίας στο Βόλο.

Για ύπαρξη αδικαιολόγητου άγχους έκαναν λόγο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης και η Ελευθερία Πλευρίτου μετά τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων γυναικών στο Βόλο.

Η 18χρονη περιφερειακός, πρώτη σκόρερ με οκτώ γκολ, τόνισε " για μας το Παγκόσμιο άρχισε σήμερα στο παιχνίδι με τη Ρωσία. Για τον στόχο μας, που είναι η πρωτιά του Ομίλου και θα μας δώσει μια ημέρα ξεκούρασης, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και στο αυριανό παιχνίδι με την Ιαπωνία. Δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο, βλέπουμε τα παιχνίδια ένα-ένα. Είδαμε στην πρεμιέρα πόσο δύσκολα ηττήθηκε η Ιαπωνία από τη σημερινή μας αντίπαλο τη Ρωσία και γι’ αυτό θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

Για τον αγώνα με τη Ρωσία η Πλευρίτου πρόσθεσε " είμαστε χαρούμενες , αν και κάναμε πολλά λάθη όπως μας επισήμανε και ο προπονητής μας, μετά το τέλος, καταφέραμε και νικήσαμε με τρία γκολ διαφορά και θα μπορούσε να ήταν περισσότερα, αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένες έως τη λήξη και αυτό δείχνει πως είμαστε καλή ομάδα".

Για τον στόχο της πρώτης θέσης και της μιας μέρας επιπλέον ξεκούρασης μίλησε ο Γιώργος Μορφέσης: " Αρχίσαμε νευρικά στο παιχνίδι και είχαμε αδικαιολόγητο άγχος, με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά λάθη. Στην πορεία όμως του αγώνα ήμασταν καλύτερη ομάδα και φάνηκε. Η πρωτιά στον όμιλο μας δίνει μια ημέρα ξεκούρασης και τίποτε άλλο, καθώς θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι των προημιτελικών, με στόχο την πρόκριση στην τετράδα, με πιθανό αντίπαλο τον δεύτερο του Γ’ Ομίλου, που περιλαμβάνει ισχυρές ομάδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ