ΠΟΛΟ

Πήγαν τετράδα οι νεάνιδες

Πήγαν τετράδα οι νεάνιδες

Η εθνική ομάδα πόλο των νεανίδων θα διεκδικήσει με αντίπαλο την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών την είσοδο στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Μαδρίτης.

Μια νίκη μακριά από την εξασφάλιση ενός μεταλλίου βρίσκεται η εθνική νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μαδρίτης. Η ομάδα που προπονεί ο Γιώργος Μορφέσης νίκησε με 10-5 την Κίνα στον αποψινό προημιτελικό.

Η εθνική θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (30/8, 17.30) την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στα ημιτελικά. Οι Αμερικανίδες απέκλεισαν την Ολλανδία, επικρατώντας με 6-4.

Με σχεδόν την ίδια σύνθεση η ίδια ομάδα είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2013 στην Κωνσταντινούπολη. Η Ελλάδα είναι η κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου από το 2012 στο Περθ.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 2-1, 2-2

Τα γκολ της εθνικής ομάδας σημείωσαν οι: Ε.Πλευρίτου 4, Χυδηριώτη 2, Σώρα 2, Β.Πλευρίτου 1, Καλογεράκου 1.

Ο Γιώργος Μορφέσης αναφέρθηκε στον αγώνα με τις Αμερικανίδες: " Παίξαμε σοβαρά, με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την σπουδαία νίκη και την πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς ,θα είναι το αυριανό με τις ΗΠΑ. Στο σημερινό παιχνίδι κάναμε και μια μικρή συντήρηση δυνάμεων, ώστε να είμαστε απολύτως έτοιμοι για τη συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ