ΠΟΛΟ

Πέρασαν τα φαβορί

Πέρασαν τα φαβορί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Βουλιαγμένη, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός επιβλήθηκαν της Γλυφάδας, του Παλαιού Φαλήρου και του Υδραϊκού και προκρίθηκαν στο Final 4 του Κυπέλλου στο πόλο ανδρών.

Τα τρία φαβορί, ο Ολυμπιακός, ο ΝΟ Βουλιαγμένης και ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσαν το «καρέ» των ομάδων που προκρίνονται (μαζί με τον Εθνικό, από προχθές) στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών (4-5/3), καθώς ήταν οι νικητές στους χθεσινούς τρεις εναπομείναντες προημιτελικούς αγώνες της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε εύκολα του Παλαιού Φαλήρου με 20-4 στον Πειραιά, ο ΝΟ Βουλιαγμένης νίκησε 11-8 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Λαιμό, ενώ ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας του Υδραϊκού, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, με 7-3.

Οι «μπέμπηδες» του ΝΟΒ κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό τους στα δύο πρώτα οκτάλεπτα και να χτίσουν μια καλή διαφορά στο ημίχρονο (7-3). Οι Γλυφαδιώτες αντέδρασαν και μείωσαν στα δύο γκολ στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου, αλλά η ομάδα του ΝΟΒ κατάφερε να κρατήσει τη νίκη-πρόκριση μέχρι το τέλος.

Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Υδραϊκό οι πράσινοι με όπλο την καλή τους άμυνα πήραν το πάνω χέρι, βρήκαν τις λύσεις στην επίθεση στα κρίσιμα σημεία και έφτασαν στο στόχο αυξάνοντας στο φινάλε και τη διαφορά στο σκορ.

Τέλος, επίδειξη δύναμης έκανε και πάλι ο Ολυμπιακός που αγωνίστηκε χωρίς τους Πάβιτς και Γιάννη Φουντούλη. Ο Μάλιαρακ ήταν ο πρώτος σκόρερ των ερυθρολεύκων σε αυτό το παιχνίδι με 6 γκολ και ακολούθησαν οι Γούνας και Μουρίκης με 4.

Αναλυτικά τα στοιχεία των τριών προημιτελικών:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 20-4

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 8-2, 6-0.

Ολυμπιακός: Μυλωνάκης 1, Γούνας 4, Δερβίσης 2, Σμιθ 1, Γενηδουνιάς 1, Μουρίκης 4, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 6

Παλαιό Φάληρο: Ξενάκης 1, Χαριτάκης 1, Πέττας 2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-8

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-2, 1-3, 3-2.

ΝΟ Βουλιαγμένης: Βουλγαράκης 1, Χρυσοσπάθης 3, Καπότσης 3, Καλαϊτζής 1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Παπούκας 2, Χατζηγούλας 1, Σκουμπάκης 4, Παπαναστασίου 1

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-7

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 2-1, 1-2, 0-2.

Υδραϊκός: Μπλάνης 1, Φώσκολος 1, Λιαπάκης 1

Παναθηναϊκός: Πρίμορατς 2, Κόνγουεϊ 1, Καρούντζος 1, Δ. Δερμιτζάκης 2, Τοράκης 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ