ΠΟΛΟ

Παυλίδης: "Προτεραιότητά μου ο Ολυμπιακός"

Παυλίδης: "Προτεραιότητά μου ο Ολυμπιακός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή, "Πνίξτε τον φουνταριστό", για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας πόλο του Καναδά. (audio)

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή, "Πνίξτε τον φουνταριστό", με τον Μηνά Τσαμόπουλο και τον Γιώργο Θαναηλάκη μίλησε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών του Καναδά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς θα συνδυάζει την εθνική ομάδα του Καναδά και τον Ολυμπιακό: "Ευτυχώς το πρόγραμμα είναι τέτοιο που δεν θα χρειαστεί να λείψω από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Συνδυάζονται και τα δύο χωρίς να αφήνω πίσω τον Ολυμπιακό που σίγουρα είναι η προτεραιότητα μου".

Για τις υποχρεώσεις που θα έχει με τον Καναδά και το στόχο του: "Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης που είναι το καλοκαίρι και είναι για όλες τις ομάδες βασικός στόχος".

Για το πώς έγινε η επαφή με τους Καναδούς: "Είχα επαφή από πιο παλιά, αλλά έχω κι ένα φίλο Ιταλό, ο οποίος με προέτρεψε κιόλας να στείλω ένα βιογραφικό. Το έκανα αλλά δεν είχα πολλές προσδοκίες να πω την αλήθεια. Έφθασα μέχρι την τελική τριάδα, πήγα για κάποιες συνεντεύξεις και τελικά με επέλεξαν".

Για το επίπεδο του πόλο στον Καναδά: "Το επίπεδο στις γυναίκες είναι καλό στις γυναίκες, αν και τα τελευταία χρόνια η πορεία είναι φθίνουσα. Ξοδεύουν λεφτά, αλλά τους λείπει η τεχνογνωσία της Ευρώπης που έχουμε εμείς".

Για την αναμόρφωση που πέτυχε στην γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού: "Η ομάδα είχε κάνει μία κοιλιά. Δεν άρμοζε στον Ολυμπιακό η τρίτη και η τέταρτη θέση. Κάναμε μία ανανέωση, φτάσαμε στην δεύτερη θέση και μετά έγινε μία ομάδα που κέρδισε τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είτε είμαι εγώ είτε κάποιος άλλος προπονητής οι βάσεις έχουν μπει. Δεν γίνεται να μην πρωταγωνιστεί ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ