ΠΟΛΟ

Πάτρας: "Ήμασταν αξιόμαχοι"

Πάτρας: "Ήμασταν αξιόμαχοι"

Ο συνεργάτης του Σάκη Κεχαγιά στον πάγκο της Εθνική ομάδας πόλο των ανδρών, Βαγγέλης Πάτρας, σε δηλώσεις του τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας.

Η εικόνα της Εθνικής ομάδας πόλο κόντρα στη Σερβία ήταν αρκετά καλή και έδειξε πως μπορεί να σταθεί και απέναντι σε μεγαθήρια του χώρου. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Πάτρας.

Ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ανδρών Σάκη Κεχαγιά, λίγο μετά το τέλος του άτυχου αγώνα με τη Σερβία και τον αποκλεισμό της ελληνικής ομάδας από τους ημιτελικούς, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ είπε: "Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Δυστυχώς δεν παίξαμε τόσο καλά στην άμυνα με αποτέλεσμα να δεχτούμε 13 γκολ. Όταν δέχεσαι 13 γκολ απέναντι στη Σερβία είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδίσεις το παιχνίδι.

Το γεγονός ότι δεχτήκαμε τόσα γκολ οφείλεται σε αμυντικά δικά μας λάθη, αλλά δε μπορεί κανείς να παραγνωρίσει την εκτελεστική δεινότητα των αντιπάλων μας , που είναι σπουδαίοι όταν παίζουν ένας εναντίον ενός. Αυτό πέτυχαν, ξέρουν ότι σε αυτό το κομμάτι είναι πολύ δυνατοί και τα κατάφεραν.

Βέβαια, εμείς πετύχαμε 9 γκολ, αυτό δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα, κυρίως στην 3η περίοδο, όταν απωλέσαμε σημαντικές ευκαιρίες και δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να ξεφύγουν στο σκορ".

Μιλώντας για τους στόχους της Εθνικής ομάδας σε αυτή τη διοργάνωση και τι σημαίνει πλέον η 5η ή η 6η θέση στον αγώνα με την Κροατία το Σάββατο το μεσημέρι, ο Βαγγέλης Πάτρας τονίζει: "Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχος, ο οποίος όταν ήρθαμε εδώ στη Βουδαπέστη ήταν η πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, αποτύχαμε όμως στο δεύτερο που ήταν η διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Το Σάββατο θα παίξουμε με την Κροατία για την 5η θέση και βέβαια αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στον κόσμο να απολαύσει ένα ωραίο παιχνίδι. Θα είναι ότι καλύτερο για εμάς η 5η θέση σε αυτή την ικανοποιητική πορεία της Εθνικής ομάδας σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ