ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Ραντνίτσκι 13-7

Ολυμπιακός - Ραντνίτσκι 13-7
INTIME SPORTS

Την πρώτη του νίκη στον A' όμιλο της προκριματικής φάσης του Champions League του πόλο πέτυχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 13-7 της περσινής φιναλίστ, Ραντνίτσκι.

Την πρώτη του νίκη στον A' όμιλο της προκριματικής φάσης του Champions League πόλο πέτυχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε εύκολα και δίκαια με 13-7 της περσινής φιναλίστ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, Ραντνίτσκι, στο "Π. Καπαγέρωφ".

Οι "ερυθρόλευκοι" του Θοδωρή Βλάχου, ξεκίνησαν με πάθος και συγκέντρωση, παίρνοντας από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης και ολοκληρώνοντας το πρώτο οκτάλεπτο με προβάδισμα δύο τερμάτων.

Δίνοντας μεγάλη βάση στην άμυνα, ο Ολυμπιακός συνέχισε την καλή εμφάνιση και διατήρησε το προβάδισμα και στη συνέχεια, κλείνοντας το ημίχρονο με 6-4 υπέρ του.

Ανεβάζοντας την απόδοσή του στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός έφτασε χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία στην πρώτη νίκη του στον Α' όμιλο του Champions League.

Στο δεύτερο ματς του πρώτου γκρουπ, η Προ Ρέκο επιβλήθηκε 12-4 εκτός έδρας της Έγκερ, ενώ την Πέμπτη (18/12) η Μπαρτσελονέτα υποδέχεται την Μπρέσια.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 6-4, 10-7, 13-7.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 1, Φουντούλης 3, Μουρίκης 3, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1, Γούνας 1.

Ραντνίτσκι (Στεβάνοβιτς): Βρίλιτς 1, Βουξάνοβιτς 2, Τσουκ 4.

Βλάχος: "Το ευχαριστηθήκαμε"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης: "Σήμερα κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και το ευχαριστηθήκαμε και εγώ και τα παιδιά. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι που κρατάμε από αυτό το ματς μαζί με τον καλό ρυθμό που είχαμε. Είναι δύσκολο να έχουμε κόντρα μόνο στα παιχνίδια της Ευρώπης και φοβόμουν ότι αυτό θα μας επηρεάσει αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Τώρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια στην Ευρώπη που είναι πολύ δύσκολα. Δεν μπορώ να πω αν θα πάρουμε κάτι από αυτά. Εμείς θέλουμε να έχουμε το απόλυτο στην έδρα μας και εκτός έδρας ό,τι περισσότερο καταφέρουμε θα είναι τόσο καλύτερο για μας".

Δεληγιάννης: "Ξεκάθαρος στόχος η πρόκριση"

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Νίκος Δεληγιάννης, τόνισε μετά το ματς: "Είχαμε καλό ρυθμό σε όλο το ματς και αυτό ήταν πολύ θετικό για την έκβαση του αγώνα. Ειδικά στο τέταρτο οκτάλεπτο είχε ανοίξει η διαφορά και μπορέσαμε να βγάλουμε καλές άμυνες. Στον λιγότερο πάντως έχουμε πρόβλημα και θα πρέπει να το δουλέψουμε αυτό. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και είναι η πρόκριση στο Final-6 και θα πρέπει να το κάνουμε βήμα βήμα. Η πολύ χαμηλή ανταγωνιστικότητα που έχουμε στο πρωτάθλημα δεν μας βοηθάει αλλά πρέπει να δουλεύουμε πιο σκληρά στις προπονήσεις"

Μουρίκης: "Να φτάσουμε στο Final-6"

Ο Κωνσταντίνος Μουρίκης, δήλωσε μετά το ματς: "Δείξαμε μεγάλο πάθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αυτό ήταν που μας οδήγησε στη νίκη. Ξέραμε ότι ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουμε οπωσδήποτε διότι παίζαμε στην έδρα μας ενώ στο αγωνιστικό σκέλος πιστεύω ότι η άμυνα ήταν αυτή που μας έσπρωξε προς τη νίκη. Τώρα ακολουθεί αρχικά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά στο μυαλό μας είναι και τα δυο δύσκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια με Προ Ρέκο και Έγκερ. Θέλουμε να φτάσουμε στο Final-6 και για αυτό είτε παίζουμε εκτός είτε εντός πηγαίνουμε για τη νίκη. Άλλωστε με το υλικό που έχει η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να το καταφέρει αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ