ΠΟΛΟ

Νέος "περίπατος" για Ολυμπιακό

Νέος "περίπατος" για Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 17-7, έκανε το "2 στα 2" στον προκριματικό όμιλο του Euro Cup και είναι πλέον κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας νίκησαν μετά την "άτυχη" Ανόβερσερ (28-6) και τη γαλλική Λιλ, με σκορ 17-6, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου προκριματικού ομίλου που διεξάγεται στο Ζλάτουστ της Ρωσίας, και είναι κοντά στο να πανηγυρίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Euro Cup.

H γαλλική ομάδα κατάφερε να σταθεί απέναντι στις "ερυθρόλευκες" μόνο για ένα οκτάλεπτο, αφού μετά ο Θρύλος πάτησε γκάζι και "βούλιαξε" την Λιλ.

Η αρχηγός της ομάδας, Σταυρούλα Αντωνάκου και η Ισπανίδα Χιλ πέτυχαν από 5 γκολ και ήταν οι καλύτερες του Ολυμπιακού στο ματς.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι, το απόγευμα του Σαββάτου (5/11, 15.45), με τη σουηδική Γιαρφάλα, όπου σε περίπτωση νίκης, το συγκρότημα του Χάρη Παυλίδη θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση (18-20/11), ενώ στον αγώνα με τη διοργανώτρια του ομίλου Ουραλότσκα θα κριθεί η πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 7-3, 5-0, 3-2.

Οι σκόρερς:

Ολυμπιακός: Γκιλ 5, Αντωνάκου 5, Αβραμίδου, Κώτσια 2, Μαυρέλου , Ψούνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ