ΠΟΛΟ

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 12-8

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 12-8
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 12-8 στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελονέτα και έχασε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.

Ό,τι έχτιζε για σχεδόν τρία οκτάλεπτα, τα γκρέμισε στο τέταρτο και τελευταίο ο Ολυμπιακός μέσα στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Champions League και απώλεσε τις όποιες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δείτε εδώ το Live του αγώνα

Μέχρι το 6-7, οι Πειραιώτες έδειχναν ικανοί να φύγουν με τη νίκη από την πρωτεύουσα της Καταλωνίας, αλλά μετά ήρθε η κατάρρευση και η (δίκαιη) ήττα για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 5-5, οι Ντόσκας και Βλαχόπουλος έβαλαν μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως βρέθηκε πίσω στο τέλος της τρίτης περιόδου με τέρματα των Εσπανιόλ και Περόνε.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, η ομάδα του Πειραιά ήταν πολύ κακή σε άμυνα και επίθεση και μοιραία έχασε. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά με 10-7, μείωσε ο Βλαχόπουλος, αλλά οι Ρόκα και Φερνάντεθ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα υπέρ των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 3-2, 4-1

Μπαρτσελονέτα (Χ. Μαρτίν): Φερνάντεθ 2, Ούμποβιτς 1, Ταχούλ Κόμπτε 1, Περόνε 3, Ετσενίκε 1, Εσπανιόλ 3, Ρόκα 1

Ολυμπιακός (Θ. Βλάχος): Φουντούλης 2, Κολόμβος 1, Ντόσκας 2, Μάγιαρακ 1, Βλαχόπουλος 2

Βλάχος: "Δεν αντιδράσαμε στα γκολ"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε μετά το ματς με τη Μπαρτσελονέτα: "Ενώ μέχρι το τέλος του 3ου οκταλέπτου ήμασταν κοντά και μέσα στο παιχνίδι η συνέχεια μας δεν ήταν ανάλογη. Δεχθήκαμε συνεχόμενα γκολ χωρίς να απαντήσουμε και το γεγονός αυτό είναι κάτι που αμέσως μετά το παιχνίδι δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Δεν αντιδράσαμε στα γκολ που δεχθήκαμε. Ειλικρινά είναι κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί έγινε. Δεν δικαιούμαστε να μιλάμε πλέον για πρόκριση. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένας τελικός για εμάς που αν τον παίρναμε θα είχαμε ελπίδες. Τώρα πρέπει να παίξουμε για την αξιοπρέπεια της ομάδας και του συλλόγου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ