ΠΟΛΟ

Μορφέσης: "Ώρα να παίξουμε καλό πόλο"

Μορφέσης: "Ώρα να παίξουμε καλό πόλο"

Διαβάστε τι ζήτησε από τις παίκτριες του ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης για τη συνέχεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν.

Καλό πόλο από τις παίκτριες της εθνικής γυναικών ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια αντιμετωπίζει την Πέμπτη (26/1, 19.00) την Ουγγαρία ( σ.σ. νίκησε 11-9 την Ισπανία στο χιαστί ματς) στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Αϊντχόφεν.

Ο στόχος για τον οποίο η εθνική ταξίδεψε στην Ολλανδία δηλαδή η πρόκριση στο προ-ολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης κατακτήθηκε και τώρα μένει το μετάλλιο.

" Δεν έχουμε τελειώσει την αποστολή μας στο Αϊντχόφεν, επειδή πετύχαμε να περάσουμε στην 4άδα με ότι αυτό συνεπάγεται. Δηλαδή πρόκριση στο Προολυμπιακό, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013 και το Ευρωπαϊκό του 2014. Ζητώ την προσοχή σας στα παιχνίδια που έρχονται και την προσπάθεια σας να παίξουμε καλό πόλο, αυτό που δεν έχουμε καταφέρει ακόμη εδώ στο Αϊντχόφεν, λόγω και των προβλημάτων που είχαμε με τον μικρό διάστημα της προετοιμασίας μας", ανέφερε στην ομιλία του προς τις παίκτριες ο Γιώργος Μορφέσης.

Η ελληνική ομάδα ταξίδεψε στην Ολλανδία με προετοιμασία περίπου 2,5 εβδομάδων, όμως ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζητάει καλή εμφάνιση: "Από εσάς θέλω να παίξετε όπως αρμόζει. Αν είναι να χάσουμε, στον ημιτελικό, να χάσουμε αφού θα έχουμε παίξει αυτό που μπορούμε. Πρέπει να είμαστε, ως παγκόσμια πρωταθλήτρια, σε υψηλό επίπεδο".

Η εθνική γυναικών, δεύτερη στο ευρωπαϊκό του Ζάγκρεμπ, έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο της Βαρκελώνης το 2013 και το ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης το 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ