ΠΟΛΟ

Με τη Γιουγκ ο Ολυμπιακός στο Final 6

Με τη Γιουγκ ο Ολυμπιακός στο Final 6
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο Final 6 τη Γιουγκ η οποία ηττήθηκε με 6-5 από την Έγκερ και τερμάτισε στην τρίτη θέση του δεύτερου ομίλου του Champions League.

Μια επανάληψη του περσινού τελικού του Champions League θα έχουμε στο Final 6 της Ουγγαρίας. Μόνο που αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Γιουγκ (σ.σ. είχε επικρατήσει στον τελικό με 6-4 επί των ερυθρόλευκων) στην πρώτη αναμέτρηση του τελικού τουρνουά.

Η Γιουγκ πήγε στην Ουγγαρία για δύο αποτελέσματα απέναντι στην Έγκερ, όμως οι γηπεδούχοι πήραν τελικά τη νίκη και τη δεύτερη θέση στον όμιλο στέλνοντας τους Κροάτες στο δρόμο του Ολυμπιακού.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 και 1-2, αλλά με δύο γκολ του Έρντελι η Έγκερ πήγε προηγούμενοι στο ημίχρονο με 3-2. Ο Φάτοβιτς έφερε το ματς στα ίσα, αλλά και πάλι ο Έρντελι έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους (4-3).

Με δύο γκολ από τους Τσουκ και Χαράι η Έγκερ προηγήθηκε με 6-3 με 1.31' να απομένει για το τέλος του αγώνα. Ο Μπένιτς πέτυχε δύο γκολ στον παίχτη παραπάνω αλλά με 12'' να απομένουν για το τέλος του αγώνα οι Κροάτες δεν κατάφεραν να κλέψουν την ισοπαλία.

Έτσι, η Έγκερ θα αντιμετωπίσει την Μπρέσια, η οποία με τη νίκη της επί των ερυθρόλευκων πέταξε εκτός συνέχειας την Όρβοσι και ο Ολυμπιακός τη Γιουγκ.

Έγκερ - Γιουγκ 6-5

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 1-1, 2-2

Έγκερ: Άνγκιαλ 1, Τσουκ 1, Έρντελι 3, Χαράι 1

Γιουγκ: Φάτοβιτς 1, Γκαρθία 1, Περόνε 1, Μπένιτς 2

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ FINAL 6

Ολυμπιακός - Γιουγκ

Έγκερ - Μπρέσια

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Προ Ρέκο - Νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός - Γιουγκ

Σόλνοκ - Νικητής του ζευγαριού Έγκερ - Μπρέσια

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Έγκερ - Γιουγκ 6-5

Παρτίζαν - Μπαρτσελονέτα 4-8

Ανόβερο - Προ Ρέκο 7-10

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Προ Ρέκο 30

Έγκερ 18

Γιουγκ 17

Μπαρτσελονέτα 14

Παρτίζαν 4

Ανόβερο 3

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ