ΠΟΛΟ

"Καταιγιστική" η εθνική γυναικών

"Καταιγιστική" η εθνική γυναικών

Αήττητη παρέμεινε η εθνική γυναικών για πέμπτο σερί αγώνα μετά τη νίκη της επί της Μεγάλης Βρετανίας. Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της με αντίπαλο τη Ρωσία την Κυριακή (13/5, 12.15).

Πραγματικά εντυπωσιακή η ανανεωμένη εθνική γυναικών. Δίχως να υπολογίζουν την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση έφτασαν στη δεύτερη σημερινή νίκη τους (προηγήθηκε το ματς με την Ολλανδία) και στην πέμπτη επικράτηση τους σε ισάριθμους αγώνες στα προκριματικά του World League.

Φυσικά, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει πάρει την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης στη Χουανγκτσού (29/5-3/6).

Απόψε νίκησε για δεύτερη φορά τη Μεγάλη Βρετανία με 10-6 και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την Κυριακή (13/5, 12.15) με αντίπαλο τη Ρωσία.

Και οι Ρωσίδες εχουν πάρει το εισιτήριο για την Κίνα και οι δύο ομάδες, δίχως άγχος, θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στον όμιλο.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 5-3, 3-1

Οι συνθεσεις των δύο ομάδων):

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Κότσια, Ψούνη 1, Χαραλαμπίδου Στ. 2, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Ελ., Μπίσμπα, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Μαργ., Μπενέκου Άλκ., Διαμαντοπούλου Χρ.

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ (Φέκετε): Μόρρις, Γουίλκοξ 1, Μακ Καν, Σνελ 1, Ντραμπλ, Λέητον, Γκίμπσον Λ., Γκίμπσον Μπρ., Ράτλιτζ, Γουίνστανλι 3, Κλέητον 1, Κίρσοου, Νίκολς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ