ΠΟΛΟ

Γούνας: "Δεν θα παίζω μέχρι τα 45, έχω πτυχίο"

Γούνας: "Δεν θα παίζω μέχρι τα 45, έχω πτυχίο"

Ο διεθνής Ελληνας πολίστας της Σαβόνα, Αλέξανδρος Γούνας, μίλησε στον Sport24 Radio στην εκπομπή "Πάμε Αποδυτήρια" με τους Ακη Δημακό και Γιάννη Λαμπίρη (AUDIO).

Για το λόγο που τον αποκαλούν Πίτερ Παν στη Σαβόνα: “Μου έβγαλαν αυτό το παρατσούκλι, με αφορμή μια συνέντευξη που είχα πει ότι στόχος μου δεν είναι να παίξω μέχρι 40, 45 γιατί έχω πτυχίο και μεταπτυχιακό, με οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων”.

Για την πρόκριση στο φάιναλ φορ του κυπέλλου Ιταλίας: “Μπορέσαμε και προκριθήκαμε. Ηταν κάτι πολύ ευχάριστο γιατί δεν το περίμεναν. Εγινε και λάθος από τη Βερόνα, που πήραμε στα χαρτιά για κάποιους παίκτες που δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσει”.

Για την ελληνική παροικία στην Ιταλία: “Βγήκαν και αυτοί πρώτοι στον όμιλό τους με την Προ Ρέκο στην πρώτη φάση του κυπέλλου. Μιλάμε για τις εμπειρίες τους και τα μαθήματα ιταλικών που κάνουν, έχουμε επαφή”.

Για τη Σαβόνα: “Είναι ήσυχη, μικρή πόλη, χωρίς φασαρία, μου θυμίζει τη Βουλιαγμένη. Δεν είναι στόχος μου να μείνω στο εξωτερικό. Μου αρέσει η Ελλάδα, δεν πρέπει να φεύγουμε. Στην Ελλάδα γίναμε αυτό που είμαστε”.

Για την αποχώρησή του από την Ελλάδα: “Η βασική μας διαφωνία ήταν ότι ήθελα να παίζω και να το ευχαριστιέμαι. Με τους ξένους παίκτες που έρχονταν ο χρόνος περιοριζόταν. Αυτό δεν έκανε καλό στην εθνική ομάδα. Είχα προτάσεις, όπως και τα άλλα παιδιά. Εκτιμούν εδώ την προσπάθειά μας όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια, όλα εδώ είναι οργανωμένα, ο καθένας κάνει τη δουλειά του”.

Για το αν του λείπει η Ελλάδα: “Η Ιταλία είναι δίπλα, μπορώ να επιστρέψω. Και είναι κοντά στη νοοτροπία μας, αν και υπάρχουν πράγματα που μου κάνουν εντύπωση, όπως ότι σταματούν τα αυτοκίνητα για να περάσουν οι πεζοί (σ.σ. γέλια)”.

Ακούστε τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Γούνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ