ΠΟΛΟ

Έστειλε τη σειρά σε πέμπτο τελικό ο Ολυμπιακός, 9-8 τη Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχοντας ως πρωταγωνίστριες τις Μπιανκόνι και Σμιτ που σημείωσαν από τρία γκολ επιβλήθηκε με 9-8 επί της Βουλιαγμένης και το πρωτάθλημα θα κριθεί σε πέμπτο τελικό.

Μία εντυπωσιακή σειρά τελικών παρακολουθούμε στην Α1 πόλο των γυναικών. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιβληθεί με 9-8 επί της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, έκανε το 2-2 και πλέον η σειρά θα κριθεί το ερχόμενο Σάββατο στον Πειραιά.

Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση από την αρχή τόσο εντός όσο και εκτός πισίνας. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και με την Μπιανκόνι να είναι σε μεγάλη ημέρα απέκτησε από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ.

Η Ιταλίδα με ωραίο σουτ από την περιφέρεια άνοιξε το σκορ, για να απαντήσει σχεδόν αμέσως η Ο' Ντόνελ. Η Μπιανκόνι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το 2-1 λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Με την έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου η Ασημάκη έκανε το 3-1, για να απαντήσει αμέσως η Κούλχαας στην παίκτρια παραπάνω. Στη συνέχεια όμως ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο ακόμα γκολ με τις Σμιτ και Μπιανκόνι και έφτασε στο πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 5-2.

Το τρίτο οκτάλεπτο μπορούμε να το χωρίσουμε σε δύο μέρη. Στα πρώτα τέσσερα λεπτά καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει. Στα υπόλοιπα τέσσερα όμως είχαμε.... κονσέρτο για πολυβόλα με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν εντυπωσιακά γκολ. Η Βουλιαγμένη μείωσε τρεις φορές τη διαφορά στα δύο γκολ, αλλά ο Ολυμπιακός όχι μόνο απαντούσε αμέσως κατάφερε να αυξήσει και τη διαφορά στα τέσσερα γκολ με ένα μαγικό γκολ από την Ελευθεριάδου σχεδόν από το κέντρο στη λήξη της περιόδου.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε έτσι με 9-5, όμως οι παίκτριες της Καμμένου έκαναν μία φανταστική τέταρτη περίοδο. Με τέρματα από τις Ο'Ντόνελ και Ξενάκη μείωσε αρχικά σε δύο γκολ και η Χυδηριώτη με 1.50 να απομένουν για το τέλος μείωσε σε 9-8! Στη συνέχεια η Βουλιαγμένη έχασε δύο ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα και να το στείλει στα πέναλτι και έτσι ο Ολυμπιακός έφερε τη σειρά στα ίσα και όλα θα κριθούν το ερχόμενο Σάββατο (13/5, 20.00) στο κολυμβητήριο Πειραιά.

Θυμηθείτε το LIVE του τελικού

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 8-9

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-3, 3-4, 3-0

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Κούβδου, Τσουκαλά, Χυδηριώτη 2, Ο'Ντόνελ 3, Πρωτοπαπά, Ξενάκη 1, Μαυρωτά, Πάτρα 1, Κούλχαας 1, Β. Διαμαντοπούλου, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Κοτσιώνη, Ιωαννίδη, Λούδη

Ολυμπιακός (Κατσούλης): Χ. Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Ελευθεριάδου 1, Σώρα, Μωλιουδάκη 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Μ. Πλευρίτου, Λογοθέτη, Β. Πλευρίτου, Μπιανκόνι 3, Σμιτ 3, Σταματοπούλου, Β. Ζοφώλη, Νινου

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ

Τετάρτη, 3/5,θέσεις 1-2

Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης 9-10

Παρασκευή, 5/5, θέσεις 1-2

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 7-6

Δευτέρα, 8/5, θέσεις 1-2

Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης 11-9

Πέμπτη, 11/5, θέσεις 1-2 (αν χρειαστεί)

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 8-9

Σάββατο, 13/5,θέσεις 1-2 (αν χρειαστεί)

Κολ. Εθνικό Πειραιά 20.00 Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης

* Το πρωτάθλημα κρίνεται στις τρεις νίκες.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ