ΠΟΛΟ

Επίσημο: Βόμβα με Άσλεϊ Τζόνσον η Βουλιαγμένη

United States' goalkeeper Ashleigh Johnson, makes a save during their women's semifinal water polo match against Hungary at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
United States' goalkeeper Ashleigh Johnson, makes a save during their women's semifinal water polo match against Hungary at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP PHOTO/EDUARDO VERDUGO

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοίνωσε την απόκτηση της Αμερικανίδας τερματοφύλακα, Άσλεϊ Τζόνσον. Η 24χρονη είναι χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ριο και κάτοχος χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο του Καζάν το 2015.

Σημαντική μετεγγραφική ενίσχυση για τη γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση της Αμερικανίδας τερματοφύλακα, Άσλεϊ Τζόνσον. Η 24χρονη είναι χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ριο και κάτοχος χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο του Καζάν το 2015 και σίγουρα πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση του ΝΟΒ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Ashleigh Johnson στον Ν.Ο.Βουλιαγμένης

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση της Αμερικανίδας τερματοφύλακα Ashleigh Johnson στην Γυναικεία Ομάδα Υδατοσφαίρισης. Η 24χρονη αθλήτρια είναι Χρυσή Ολυμπιονίκης με την ομάδα των ΗΠΑ το 2016 στο Ριο Ντε Τζανέιρο και κάτοχος Χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Kazan το 2015.

Την καλωσορίζουμε θερμά και της ευχόμαστε ομαδική και προσωπική επιτυχία με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης".

AP Photo/Eduardo Verdugo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ