ΠΟΛΟ

Έκτος ο Ολυμπιακός, ηττήθηκε με 8-5 από την Μπρέσια

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÑÅÓÉÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BRESCIA
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÑÅÓÉÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BRESCIA EUROKINISSI SPORTS

Ένας φανερά απογοητευμένος και χωρίς κίνητρο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 8-5 από την Μπρέσια και κατέλαβε την έκτη θέση στο Champions League στο πόλο ανδρών.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να βρουν τα ψυχικά αποθέματα ώστε να επανέλθουν μετά την ήττα τους από την Γιουγκ και έτσι δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις απέναντι στην Μπρέσια.

Οι Ιταλοί επικράτησαν με 8-5 αφήνοντας τον Ολυμπιακό στην έκτη θέση στο Champions League στο πόλο ανδρών.

Σίγουρα αυτό δεν ήταν το αποτέλεσμα που θα επιθυμούσαν οι ερυθρόλευκοι σε αυτό το Final 6, ωστόσο το δύσκολο σταύρωμα με τη Γιουγκ σε συνδυασμό με την κακή αγωνιστική κατάσταση των ξένων που δεν βοήθησαν έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κανένα από τα δύο ματς της διοργάνωσης δεν σκόραρε κανένας ξένος των ερυθρολεύκων.

Το ματς: Ιδιαίτερα νευρικές ήταν οι δύο ομάδες από το ξεκίνημα του αγώνα. Η Μπρέσια πέτυχε το πρώτο γκολ του αγώνα με τον Νόρα στον παίκτη παραπάνω για να απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο οι Μουρίκης και Γεννηδουνιάς. Ο Μάντζι σκόραρε λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου για να διαμορφώσει το 2-2 της πρώτης περιόδου. Ο Ολυμπιακός ήταν ιδιαίτερα άστοχος στον παίκτη παραπάνω και έχοντας χάσει με αποβολή με αντικατάσταση και τον Μυλωνάκη δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στη δεύτερη περίοδο. Στην αντίπερα όχθη οι παίκτες της Μπρέσια το κατάφεραν τρεις φορές και έτσι πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 5-2 τρέχοντας ένα επί μέρους 3-0.

Η επιθετική δυστοκία των ερυθρόλευκων συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο. Ο Κρίστιαν Πρεσιούτι στα μισά του οκταλέπτου έκανε το 6-2 για την Μπρέσια. Για να καταφέρει να σκοράρει ξανά ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να περάσουν 16 αγωνιστικά λεπτά με τον Κολόμβο να βάζει τέλος λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου. Από εκεί και πέρα το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αφού το μυαλό των παικτών των δύο ομάδων ήταν περισσότερο στο πότε θα ακουστεί η κόρνα της λήξης με το τελικό σκορ να είναι 8-5 υπέρ της Μπρέσια.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός - Μπρέσια 5-8

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-3, 1-1, 2-2

Ολυμπιακός: Μουρίκης 1, Γεννηδουνιάς 1, Κολόμβος 1, Φουντούλης 2

Μπρέσια: Νόρα 1, Μάντζι 2, Κ. Πρεσιούτι 2, Μπερτόλι 2, Ούμποβιτς 1

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ FINAL 6

Προημιτελικά

Πέμπτη 25/5

Ολυμπιακός - Γιουγκ 8-11

Έγκερ - Μπρέσια 6-4

Παρασκευή 26/5

Αγώνας 5-6η θέση

Ολυμπιακός - Μπρέσια 5-8

Ημιτελικοί

20.00 Γιουγκ - Προ Ρέκο

21.30 Έγκερ - Σόλνοκ

Σάββατο 27/5

Μικρός τελικός

16.15 Ηττημένος ημιτελικού 1 - Ηττημένος ημιτελικού 2

Τελικός

17.45 Νικητής ημιτελικού 1 - Νικητής ημιτελικού 2

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ