ΠΟΛΟ

Εκκρεμεί μόνο η τέταρτη θέση

Εκκρεμεί μόνο η τέταρτη θέση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τα φαβορί να παίρνουν τις νίκες πραγματοποιήθηκε η 21η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών. Στον αέρα μόνο η τέταρτη θέση ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Χωρίς κάποια έκπληξη πραγματοποιήθηκε η 21η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών. Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη και Παναθηναϊκός κλείδωσαν τις τρεις πρώτες θέσεις, η Γλυφάδα έμεινε εκτός πλέι οφ και το Παλαιό Φάληρο θα είναι οριστικά στα πλέι άουτ. Ας δούμε όμως τι έγινε στις αναμετρήσεις...

Εκτός πλέι οφ η Γλυφάδα, έχασε με 8-3 από τη Βουλιαγμένη

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης επιβλήθηκε σε ρυθμούς ρελαντί στο γειτονικό ντέρμπι του ΑΝΟ Γλυφάδας με 8-3, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στο πλαίσιο της 21ης και προτελεταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Το ματς ενδιέφερε περισσότερο βαθμολογικά τα παιδιά του ΑΝΟΓ που με την ήττα αυτή εχασαν κάθε ελπίδα να μπουν στα πλέι οφ, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου. Ο ΝΟΒ έχει οριστικοποιήσει την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 8-3

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-0, 2-2, 2-0.

Βουλιαγμένη (Λούδης): Βουλγαράκης 1, Δελαγραμμάτικας 1, Χρυσοσπάθης 2, Χρ. Αφρουδάκης 2, Καπότσης 1, Καλαϊτζής 1

Γλυφάδα (Βολτυράκης): Κουλιεράκης 1, Παπούκας 1, Παπαναστασίου 1

Ακόμα μία νίκη για τον Ολυμπιακό

Τις 21 συνεχόμενες νίκες έφτασε ο Ολυμπιακός στον Άλιμο, επικρατώντας του Υδραϊκού με 14-2 για το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Οι Πειραιώτες δεν δυσκολεύτηκαν και, με «όπλο» την καλή τους άμυνα, έφτασαν σε μια ευρεία επικράτηση. Μάλιστα, το πρώτο τέρμα των γηπεδούχων επιτεύχθηκε στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Βλαχόπουλος με τέσσερα (4) τέρματα, ενώ για τον Υδραϊκό σκόραραν Φώσκολος και Λιαπάκης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-14

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-2, 0-6, 2-4

Υδραϊκός (Δ. Μαυρωτάς): Φώσκολος 1, Λιαπάκης 1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Γούνας 3, Βλαχόπουλος 4

Οριστικά 3ος ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παλαιού Φαλήρου, καθώς επιβλήθηκε στο πλαίσιο της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Α1 Ανδρών με 12-7 και εξασφάλισε και μαθηματικά την 3η θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο.

Από την πλευρά του το Παλαιό Φάληρο θα μετέχει οριστικά στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πλέι άουτ, καθώς μένει στην 9η θέση της κανονικής περιόδου ό,τι κι αν γίνει στην τελευταία αγωνιστική.

Στο 3.40 πριν από τη λήξη της δ’ περιόδου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του Παλαιού Φαλήρου Κ. Παζλής διότι διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση των διαιτητών.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΣ 7-12

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-3, 3-2, 2-5.

Παλαιό Φάληρο (Μαμούρης): Γαρδίκας 1, Θεοδωρόπουλος 2, Χαριτάκης 1, Φωκάς 1, Τσαγκάρης 1, Τρούλος 1

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Καπετανάκης 1, Πρίμορατς 2, Καρούντζος 1, Γ. Αφρουδάκης 4, Δ. Δερμιτζάκης 3

Τέταρτος ξανά ο Εθνικός

Ο Εθνικός Πειραιά επιβλήθηκε εύκολα του ΝΟ Καλαμακίου στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της σημερινής 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και ξανανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας (τουλάχιστον προσωρινά) ισοβαθμώντας με τον 5ο Υδραϊκό (καθώς ευνοείται στην μεταξύ τους ισοβαθμία). Ο Υδραϊκός αγωνίζεται αργότερα κόντρα στον Ολυμπιακό οπότε και θα δούμε αν η εξέλιξη αυτή θα είναι η οριστική για μετά τη συγκεκριμένη αγωνιστική.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 17-10

Τα οκτάλεπτα:4-1, 4-3, 3-3, 6-3.

Εθνικός (Κουντουδιός): Θαλασσινός 3, Ν. Κόχειλας 3, Χατζηκυριακάκης 4, Χονδροκούκης 1, Φούτρης 2, Αργυρόπουλος - Κανακάκη 4

Καλαμάκι (Σταϊκόπουλος): Μητρόπουλος 1, Σάντα 1, Κουρλιάφτης 2, Καφετζόπουλος 2, Κατσαούνης 2, Αλεβίζος 1, Χρ. Δερμιτζάκης 1

Στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα τον ΓΣ Ηλιούπολης στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, στο πλάσιο της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και οριστικοποίησε και μαθηματικά τη συμμετοχή στα πλέι οφ, καθώς σφράγισε την κατάκτηση της 6ης θέσης της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου. Διότι ο ΑΝΟ Γλυφάδας έχασε από τον ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ ο ΝΟ Χίου που είναι πίσω του τρεις βαθμούς δεν ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας στην τελευταία (22η) αγωνιστική.

Ο Δικέφαλος του Βορρά επέβαλε από την αρχή το ρυθμό του και είχε πρώτο σκόρερ τον Φουνταριστό του Σολανάκη (ΦΩΤΟ) με 5 γκολ.

ΠΑΟΚ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 13-5

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-0, 4-2, 2-1.

ΠΑΟΚ (Βέργος): Κουτσιαλής 1, Νικολαΐδης 3, Παπαποστόλου 3, Μουρατίδης 1, Σολανάκη2 5

Ηλιούπολη (Κακαρνάκης): Φαναριώτογλου 2, Ζώρζος 2, Αθυμαρίτης 1

Δεν κατέβηκε η ΝΕΠ, το πήρε στα χαρτιά ο ΝΟ Χίου

Η ουραγός ΝΕ Πατρών δεν κατέβηκε στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου για να αγωνιστεί κόντρα στον τοπικό ΝΟ Χίου στο μεταξύ τους παιχνίδι της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, που ήταν προγραμματισμένος για τις 16.00.

Οι διαιτητές και οι άλλοι παράγοντες του αγώνα, καθώς και η ομάδα του ΝΟ Χίου, που ήταν παρούσα κανονικά, περίμεναν για 20 λεπτά όπως προβλέπει ο κανονισμός. Μετά την παρέλευση των 20 λεπτών οι διαιτητές έκλεισαν το Φύλλο Αγώνα.

Έτσι, σύμφωνα με την προκήρυξη, ο αγώνας κατοκυρώνεται υπέρ του ΝΟ Χίου με 5-0, ενώ η ΝΕΠ μηδενίζεται και της αφαιρείται και ένας (-1) βαθμός.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 17-10

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7-12

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 8-3

ΠΑΟΚ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 13-5

ΥΔΡΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-14

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 5-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 63

2. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 55

3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 43

4. ΥΔΡΑΪΚΟΣ 39

5. ΕΘΝΙΚΟΣ 39

6. ΠΑΟΚ 32

……………………………………………………………………………………………………………………….........................

7. ΝΟ ΧΙΟΥ 29

8. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 27

…………………………………………………………………………………………………………………………........................

9. ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 23

10. ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 10

11. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 6

12. ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 0

* Μετά τη μη συμμετοχή της στον αγώνα με τη Χίο η ΝΕ Πατρών έχει -1 βαθμό.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/4):

ΝΟ Καλαμακίου – Υδραϊκός

Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ

ΓΣ Ηλιούπολης – ΝΟ Χίου

ΝΕ Πατρών – ΝΟ Βουλιαγμένης

ΑΝΟ Γλυφάδας – Παλαιό Φάληρο

Παναθηναϊκός – Εθνικός

Photo credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ